Criminalul din Onești amenință: Promit că îl omor, pe el și pe copiii lui și pe nevastă-sa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Gheorghe Moroşan, criminalul de la Onești,a lansat amenințări de pe patul de spital.    

Ies la iveală detalii șocante despre criminalul din Onești. Gheorghe Moroșan, cel care i-a omorât pe cei doi muncitori în apartamentul groazei, le-a spus polițiștilor care îl păzeau în spital că vrea să se răzbune pe șeful Poliției din Onești. Mai mult, individul a zis că îi pare rău pentru uciderea celor doi muncitori, potrivit unor interceptări din dosar obținute de Realitatea PLUS. 

Moroșan  ar fi spus că scopul său nu a fost să îi omoare pe cei doi bărbați, ci să tragă un semnal de alarmă în legătură cu situația în care se afla apartamentul său. El a spus că va fi urmărit toată viața de umbra celor doi muncitori uciși.

"Mor de-mi pare rău, mă gândesc eu, de omul cela n-o să mă scap, de umbra lui n-o să mai scap niciodată în viața vieții mele!(...) O să mă răzbun eu pentru asta! (...) Promit că pe comandantul ăsta îl omor, pe el și pe copiii lui și pe nevastă-sa. Ăla trebuie să moară, doamnă! (...) Cum ies de aici mă duc să-mi caut pistolul și să vezi câte gloanțe bag în el.", a afirmat Gheorghe Moroşan, potrivit rechizitoriului.

Antonescu: E un rol. Vrea să scape de pedeapsă

Interceptările sunt din data de 8 martie. Dan Antonescu, expert criminolog, a comentat aceste noi informații din anchetă.

"Dacă tu faci astfel de gesturi și încerci să le justifici într-un fel sau altul nu faci altceva decât să te acuzi în continuare sau să joci un rol, acela al omului cu probleme psihice sperând să fii scutit de pedeapsa de executare și internat poate într-o unitate medicală. În opinia mea, aveam de-a face cu un om absolut conștient de tot ceea ce a făcut, dar răutatea din el nu-i dă voie să regrete ceea ce a făcut și caută să găsească alți vinovați decât el, cel care a comis fapta." a declarat Dan Antonescu la Realitatea Plus.

Reamintim că Gheorghe Moroşan a fost externat din spital la sfârșitul lunii martie și transferat în arestul Poliției. Criminalul a fost internat în unitatea medicală la începutul lunii martie, după ce a fost împușcat de 9 ori în timpul intervenției forțelor de ordine care încercau să îi salveze pe muncitorii sechestrați de acesta.

Moroșan este cercetat pentru omor calificat după ce a omorât cu sânge rece doi muncitori, în fostul său apartament. Deși au purtat negocieri cu criminalul ore în șir, oamenii legii nu au intervenit la timp pentru a-i salva pe cei doi bărbați. În cadrul aceluiași dosar a fost arestată și soția lui Moroșan, pentru complicitate la crimă.

VEZI ȘI: Crimă Onești. Muncitorii uciși, fără bază legală în apartamentul groazei. Unde trebuiau de fapt să se afle cei doi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel