Data publicării:

Criminalii lui Adrian Kreiner, surprinși de camerele de supraveghere. Umblau nestingheriți prin Sibiu /video

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Stiri
WhatsApp
Criminalii lui Adrian Kreiner, surprinși de camerele de supraveghere. Umblau nestingheriți prin Sibiu / Foto: Pixabay
Criminalii lui Adrian Kreiner, surprinși de camerele de supraveghere. Umblau nestingheriți prin Sibiu / Foto: Pixabay
Camerele de supraveghere i-au surprins atacatorii omului de afaceri Adrian Kreiner.

Cu toate că a trecut mai mult de o săptămână de la jaful care a avut ca rezultat moartea omului de afaceri Adrian Kreiner, anchetatorii nu au identificat încă niciun suspect.

Identificarea acestora este complicată deoarece indivizii purtau fețele acoperite, iar procurorul de caz susține că nu poate exclude posibilitatea ca făptașii să fie cetățeni străini, posibil ucraineni sau armeni.

Chiar dacă câteva camere de supraveghere din oraș i-au surprins pe cei trei indivizi plecând calm de la locul faptei, mergând încet, aceștia și-au păstrat fețele acoperite. Unul dintre ei era surprins fumând, iar după aproximativ 700 de metri, au ieșit din câmpul vizual al camerei, astfel că nu se știe încotro s-au îndreptat.

Ancheta devine din ce în ce mai complicată și deoarece în vila omului de afaceri nu s-au găsit amprente.

Se pare că toți cei trei indivizi purtau mănuși. În plus, singurul martor care i-a văzut - fiica omului de afaceri - nu a putut oferi indicii care să conducă la realizarea portretelor acestora.

Dan Antonescu lansează 3 ipoteze

Cazul a fost comentat de către Dan Antonescu, specialist criminolog.

"Din punctul meu de vedere anchetatorii au obligația să ia în calcul toate variantele. Hai să începem cu fiecare în parte. Un jaf, care nu știu dacă se susține pentru că se pare că au mai lăsat niște bani în seif. Atunci mă duc cu gândul la o altă variantă, la cea în care avem de-a face cu o corecție, un mesaj care și-a depășit cumva limitele propuse, adică vătămarea a fost mult prea gravă și de aici din păcate decesul celui care a primit acest mesaj și această corecție.

Să spunem că ar putea fi vorba despre vreo datorie de 200 de mii de euro, sau de 100 și, restul ar fi dobânda, și atunci s-ar explica de ce nu au luat toți banii. Dar poate fi și pur și simplu o intrare după ce au supravegheat casa respectivă, au văzut care sunt camerele de supraveghere și au fost anihilate, mai puțin cele din interior, dar ei cumva s-au pregătit dinainte. Se spune că avea și prieteni, dar și dușmani, deci poate fi și concurența. Autorii vor fi identificați în cele din urmă pentru că din punct de vedere criminalistic este imposibil să treci printr-un loc și să nu lași urme", a spus Dan Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel