Crimă oribilă în Argeș. 5 oameni, printre care și un copil de 5 ani, găsiți morți în casă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Crimă teribilă în Argeș. 5 oameni, printre care și un copil de 5 ani, găsiți morți în casă / Foto: Pixabay, de Geralt
Crimă teribilă în Argeș. 5 oameni, printre care și un copil de 5 ani, găsiți morți în casă / Foto: Pixabay, de Geralt
O crimă groaznică a avut loc în Argeș.

UPDATE 2:

Cei 5 oameni care au fost găsiți morți într-o casă din Bascov, lângă Piteşti, ar fi fost omorâți cu pietre, potrivit șefului  serviciului de Medicină Legală din Argeș, Dan Manu.

Întrebat dacă cei 5 au fost surprinși sau nu de atac, Dan Manu a răspuns: „Dacă mă întrebați pe mine, ca medic legist eu cred că toți 5 au fost surprinși și cred că evenimentele au avut loc spre seară târziu înspre dimineață”.

"S-a folosit ca modalitate de agresiune din partea autorului corpuri contondente, deci mai exact pietre de diferite dimensiuni, și obiecte tăietoare despicătoare.", a spus Dan Manu, conferențiar universitar, medic șef legist al Serviciului Județean de Medicină Legală Argeș.

"Fiecare victimă este într-un loc diferit, cu excepția mamei și a fetiței. (...) Eu cred că toți cinci au fost surprinși și cred că evenimentele au avut loc spre seară târziu, până spre dimineață", a mai spus medicul Dan Manu, potrivit Jurnalul.ro.

UPDATE 1:

Detalii oribile au ieșit la iveală în cazul crimei de la Bascov, în care 5 persoane au fost ucise cu lovituri de cuțit. Criminalul și-ar fi legat rudele înainte să le ucidă, scrie Fanatik.ro. Totodată, bărbatul care a comis crima ar fi încercat să-și ia viața într-o pădure, acolo unde s-a ascuns după ce a comis teribila faptă.

Principalul suspect se numește Viorel L., are 52 de ani și suferă de afecțiuni psihice. El locuia alături de cei doi părinți și de fratele lui, de profesie taximetrist. Se pare că acesta a suferit o criză atunci când i-a înjunghiat pe toți membrii familiei alături de care locuia, după care a traversat strada, până la locuința surorii lui,  asistentă la Spitalul Militar Argeș. Femeia se afla acasă împreună cu fiica ei, iar individul le-a înjunghiat și pe ele.

Știrea inițială:

O crimă cumplită a avut loc în Argeș. Cinci persoane, membri ai aceleiași familii, au fost găsite moarte în casă, transmite Realitatea Plus. Printre victime se află și un copil de cinci ani.  Apelul la 112 a fost dat de un bărbat.

Din primele informații, se pare că soțul femeii ucise a sunat la poliție după ce a făcut descoperirea macabră. Bărbatul i-a găsit pe cei cinci membri ai familiei sale morți în propria casă. Mai exact este vorba despre soția sa, fiica de 5 ani, cei doi socrii și un cumnat. Toate cele 5 victime erau decedate în momentul în care oamenii legii au ajuns la fața locului. Cu toții au fost înjunghiați.

Polițiștii fac cercetări la fața locului și încearcă să afle ce s-a întâmplat în casa celor omorâți. Primul suspect este unul dintre frații soției bărbatului. Acesta ar avea probleme psihice și ar fi fost deja depistat de către oamenii legii. Totuși, ancheta este continuată pentru a fi stabilite toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Carmen Șatran, studenta de la Medicină care a tranșat un bărbat, la un pas de eliberare condiționată

Reamintim că magistrații judecătoriei Gherla au decis eliberarea condiționată a lui  Carmen Șatran, după ce aceasta  a executat 13 ani de închisoare pentru uciderea și ulterior tranșarea unui bărbat  în 2009, în Timișoara. 

Carmen Șatran a fost condamnată la 19 ani și 8 luni de închisoare pentru uciderea unui bărbat, în 2009, în căminul Universității de Medicină Timișoara. Din luna septembrie a anului trecut, tânăra solicită să fie eliberată condiționat, iar în luna martie a acestui an Judecătoria Gherla a decis să o elibereze, însă Tribunalul Cluj a respins, în contestație, propunerea de eliberare condiționată. Astfel că tânăra a solicitat, din nou, să fie eliberată.

După aproape un an de când Judecătoria Gherla i-a respins prima cerere de eliberare condiționată, lui Carmen Șatran i-a fost admisă, la 1 august, de către aceeași instanță, cererea de eliberare condiționată. Trebuie însă menționată că hotărârea Judecătoriei Gherla poate fi contestată, potrivit aradon.ro. Potrivit portaljust.ro, Judecătoria Gherla a decis următoarele în ceea ce privește eliberarea lui Carmen Șatran:

“Admite propunerea formulată de comisia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Gherla şi, în consecinţă, dispune liberarea condiţionată a persoanei private de libertate Șatran Carmen, condamnată la pedeapsa de 19 ani 8 luni închisoare prin sentinţa penală nr. 144/2014 a Tribunalului Arad, pe data rămânerii definitive a sentinţei. Atrage atenţia condamnatei că, în cazul în care va comite o nouă infracţiune, se poate dispune revocarea liberării condiţionate. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare”.

Carmen Satran a fost condamnată pentru o crimă comisă în 2009, în care un bărbat de 65 de ani, pe nume Trifu Schrott, a fost ucis cu 50 de lovituri de cuțit, iar cadavrul lui a fost apoi tranșat. Crima a fost săvârșită de stidenta la Medicină, Carmen Șatran, împreună cu iubitul ei, Raul Sergiu Florea, iar conflictul ar fi pornit de la bani, după ce tânără a oferit servicii sexuale victimei, iar bărbatul a refuzat să plătească. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel