Crimă șocantă într-un camping. O fetiță de 6 ani și părinții săi, găsiți împușcați mortal într-un cort
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Crimă șocantă într-un camping. O fetiță de 6 ani și părinții săi, găsiți împușcați mortal într-un cort / Foto: Pixabay, de Brahmsee
Crimă șocantă într-un camping. O fetiță de 6 ani și părinții săi, găsiți împușcați mortal într-un cort / Foto: Pixabay, de Brahmsee
O fetiță de 6 ani și părinții săi, găsiți împușcați mortal într-un cort. Află în articol unde s-a întâmplat.

O fetiță de 6 ani și părinții săi au fost găsiți împușcați mortal într-un cort amplasat într-un camping dintr-un parc din din Iowa, Statele Unite ale Americii. Fiul victimelor, în vârstă de nouă ani, a supraviețuit atacului, scrie AP News.

Departamentul de Siguranță Publică din Iowa a identificat victimele ca fiind Tyler Schmidt, 42 de ani; soția lui, în vârstă de 42 de ani, Sarah Schmidt; și fiica lor de 6 ani, Lula Schmidt.

Suspectul este un bărbat în vârstă de 23 de ani pe nume Anthony Sherwin. El a fost găsit mort tot vineri, într-o zonă împădurită a parcului. Oamenii legii presupun că bărbatul s-a sinucis folosind arma cu care a ucis cele trei persoane. Suspectul este din La Vista, Nebraska. Autoritățile locale au transmis că acesta nu a avut antecedente penale. Totuși, asupra sa a fost găsită o armă.

Adam Morehouse, fratele lui Sarah Schmidt, a spus că familia nu are nicio legătură cu Sherwin și el crede că este un „act complet întâmplător”. Primarul din Cedar Falls, Rob Green, este vecinul familiei Schmidt. Acesta a postat, vineri, pe Facebook, că fiul cuplului în vârstă de 9 ani, Arlo, „a supraviețuit atacului și este în siguranță”.

„Este cu familia și este bine, dar nu am avut nicio interacțiune cu el. Din câte știu eu, nu a fost rănit fizic”, a spus Morehouse sâmbătă, fără a spune dacă băiatul se afla în cort la momentul atacului.

Un bărbat și-a omorât soția pentru că i-a spart telefonul. Cearta a plecat de la o acuzație de adulter

Un bărbat ar fi zdrobit o cărămidă de capul soției sale după ce aceasta i-a spart telefonul mobil în timpul unei altercații în zona Badarpur, sud-estul Delhi, India, luni, 4 iulie.

Acuzatul, identificat doar ca fiind Dhrijesh, care se pare că lucrează la o companie privată de producție de piese auto, a bănuit aparent că soția sa Sandhya, în vârstă de 31 de ani, avea o relație extraconjugală. Acest lucru l-a determinat să o confrunte și să se angajeze într-o ceartă aprinsă cu ea, într-un parc.

În timpul altercației publice, Sandhya, într-un acces de furie, a spart telefonul lui Dhrijesh și l-a deteriorat. Acest lucru l-a înfuriat vizibil pe Dhrijesh, care a luat o cărămidă și a aruncat-o în capul soției sale, ca răzbunare, a raportat Tribune, citează Latin Times.

Sandhya, care a suferit răni grave la cap, a fost transportată imediat la Spitalul Apollo de Dhrijesh. Cu toate acestea, ea a cedat ulterior în urma rănilor sale și a murit în timpul tratamentului administrat de unitatea spitalicească.

Poliția ar fi fost alertată cu privire la incident după ce a primit un apel luni, 4 iulie, în care se anunța că o femeie a fost lovită într-un parc public. Apelantul a fost identificat drept Hitesh Bhardwaj, rezident în Faridabad, cel care a și ajutat la transportul victimei la spital.

Un dosar penal pentru tentativă de omor a fost inițial înregistrat împotriva lui Dhrijesh. Cu toate acestea, încadrarea a fost transformată ulterior în crimă. Dhrijesh a fost arestat și trimis în custodie judiciară. Citește mai mult despre acest subiect AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel