Data publicării:

Crimă șocantă în București. Un băiat de 17 ani și-ar fi omorât bunica pentru bani

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un băiat de 17 ani din București și-ar fi omorât bunica pentru bani.

Crimă șocantă în București. Un băiat de 17 ani şi-ar fi omorât bunica pentru bani. Adolescentul a fost prins la scurt timp după comiterea faptei, transmite Antena 3 CNN.

Se pare că totul s-ar fi întâmplat după ce între cei doi ar fi izbucnit un conflict. Băiatul de 17 ani s-a fi dus la bunica lui și i-ar fi cerut o sumă de bani, dar aceasta ar fi refuzat să îi dea. În acest moment adolescentul s-ar fi enervat, iar între ei ar fi pornit un conflict care a degenerat. Tânărul de 17 ani ar fi lovit-o pe bunica lui și ar fi omorât-o. Ulterior el ar fi fugit din casă, dar a fost prins la scurt timp de către polițiști. 

Femeia nu a mai putut fi salvată

Un echipaj medical a ajuns de urgență la locuința femeii, dar deși cei de pe Ambulanță au încercat să îi salveze viața, din păcate au fost nevoiți să constate decesul.

Băiatul de 17 ani este în aceste momente în fața procurorilor, cazul fiind preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel