Data publicării:

Crimă oribilă în Iași. Un fost jandarm și-a omorât mama cu mai multe lovituri de cuțit. "Se auzea cum țipa din tot sufletul"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un fost jandarm din Iași și-ar fi omorât mama cu nenumărate lovituri de cuțit.

Un fost jandarm din județul Iași, în vârstă de 45 de ani, a fost reținut de polițiști fiind bănuit că și-ar fi ucis mama în bătaie. Anchetatorii au dispus o expertiză psihiatrică pentru a stabili dacă suspectul a avut sau nu discernământ când a comis crima, relatează Pro Tv.  

Crima oribilă s-a petrecut în apartamentul femeii de 70 de ani din Iași, acolo unde individul a venit în vizită. Acesta ar fi fost beat, spun anchetatorii, și deocamdată nu se știe care este motivul pentru care acesta și-a luat mama la bătaie. El ar fi lovit-o pe femeie de nenumărate ori cu un cuțit. După, bărbatul și-a sunat concubina și i-a spus că și-a găsit mama într-o baltă de sânge. Femeia a sunat imediat la 112 și un echipaj de terapie intensivă de la SMURD a ajuns la fața locului, dar și polițiștii. Din nefericire, pentru victimă era prea târziu. Medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Mărturiile vecinilor

"Se auzea o femeie țipând foarte tare și mă gândeam că poate au copii, era în jur de 12 și ceva, se auzea ca și cum trântind mobila", a povestit o femeie.

"Cred că din cauza alcoolului, avea probleme. Știam că locuiește singură", a spus o altă femeie.

"Se auzea cum țipa din tot sufletul și noi ne-am speriat, nici nu am mai putut dormi după. Am văzut că a venit poliția, s-au mai auzit țipete și apoi liniște totală", a povestit o altă vecină.

"O femeie extraordinar de cuminte și liniștită, am văzut-o alaltăseară, era bine. Fiul venea uneori și mânca, mi-a spus polițistul care a sigilat dimineață, nu deschideți", a declarat o altă femeie.

Bărbatul spune că nu își amintește nimic

"Se efectuează cercetări față de suspect, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie", a declarat Ionela Gâmbuță, procuror adjunct Parchetul Tribunalul Iași.

Bărbatul a fost audiat vineri și, potrivit procurorilor, nu își recunoaște vina. El le-a spus anchetatorilor că nu își amintește ce s-a întâmplat noaptea trecută. Acum este internat la Institutul de Psihiatrie Socola din Iași, pentru a i se efectua expertiză. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 30 de ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel