Crimă oribilă în Bran: Nicu și Alexandra, soț și soție, au fost găsiți morți în locuință. Ușa casei a fost deschisă cu toporul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Dublă crimă în Bran. Nicu, angajat SMURD, și soția sa, Alexandra, asistentă, au fost găsiți morți în locuința lor din Șimon. Cei doi au avut o moarte deosebit de violentă. 

UPDATE: Luni seară, anchetatorii au pătruns în gospodăria posibilului suspect, care este vecin și văr cu bărbatul ucis. Individul s-a ascuns în pod și avea la el un cuțit.

UPDATE: Antena 3 anunță că a fost prins principalul suspect.

Nicu avea 38 de ani și era angajat la stația SMURD din Moieciu. Soția sa, Alexandra, era asistentă medicală. Avea 32 de ani și lucra la Spitalul de Copii din Brașov. 

Nicu ar fi trebuit să se prezinte la serviciu în această dimineață. Un coleg de-al său l-a sunat pe unul dintre frații victimei când a văzut că acesta nu răspunde nici la telefon. Atunci, cumnata victimelor a mers la domiciliul acestora, unde a făcut macabra descoperire. 

Mama bărbatului este dărâmată de durere. Cu o zi în urmă, ea a fost acasă la fiul său. Cumnata celor doi spune că în momentul în care a mers la casa victimelor a observat că ușa de la intrare prezenta mai multe lovituri de topor. Cei doi tineri au fost găsiți la etajul casei, cu multiple lovituri în zona capului. Presa locală scrie că cei doi aveau capetele zdrobite. 

Familia ar suspecta un verișor, care le este și vecin, conform Digi24. Se pare că bărbatul ar avea probleme psihice și, în trecut, între ei ar fi existat un conflict pentru o bucată de teren între ei.

Nicu și Alexandra abia se căsătoriseră, anul trecut. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel