Crimă în Dorohoi. O femeie și-a ucis în bătaie soacra
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Crimă în Dorohoi. O femeie și-a ucis în bătaie soacra / Foto: Pixabay
Crimă în Dorohoi. O femeie și-a ucis în bătaie soacra / Foto: Pixabay
Crimă șocantă în Dorohoi. O femeie și-a ucis în bătaie soacra.

O femeie de 51 de ani, din Dorohoi, a fost arestată preventiv după ce și-a ucis în bătaie soacra. Totul s-ar fi întâmplat după ce între cele două a izbucnit un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool.

Crima a fost descoperită chiar de soțul femeii. Bărbatul a ajuns acasă și și-a găsit mama prăbușită pe podea, fără suflare, iar pe soția sa, plină de sânge. Când a văzut ce s-a întâmplat acesta a sunat omediat la 112. 

"A fost constituită o echipă operativă, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că agresiunea a avut loc pe fondul unui conflict spontan, femeia lovind-o pe mama soacră de mai multe ori, cu o bucată de lemn, unele lovituri fiind aplicate la nivelul capului", a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani potrivit Realitatea.net.

Fapta, comisă cu discernământ

Acuzată de violență în familie sub forma omorului calificat, femeia a fost prezentată în fața magistraților pentru drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Botoșani, care au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

"Concluziile provizorii medico-legale au arătat că decesul victimei a survenit din cauza leziunilor suferite, iar expertiza efectuată în cauză a stabilit că suspecta a comis fapta cu discernământ.", a declarat Valeriu Chihaia, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Crimă în Ilfov. Un fost polițist și-a înjunghiat mortal soacra

Un bărbat de 56 de ani, din comuna Grădiștea, Ilfov, fost polițist, și-a înjunghiat fosta soție și fosta soacră, apoi s-a sinucis, potrivit Realitatea Plus. Bătrâna nu a supraviețuit, iar fiica ei a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD.

Crima a fost descoperită după ce mai multe echipaje de intervenție au ajuns în localitatea Grădiștea, Ilfov, în urma unui apel la 112. Totul s-a întâmplat în luna iunie a acestui an. O femeie a sunat și a spus că în locuință a venit fostul soț, care le-a înjunghiat pe fosta soție și pe mama acesteia. În locuință au fost găsite cele 2 victime, dintre care fosta soție, în viață, dar prezentând semne de agresiune fizică, precum și mama acesteia, însă decedată. Într-una din camerele locuinței, a fost găsit bărbatul, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind decedat. Din primele date s-a stabilit că pe numele bărbatului nu era emis ordin de protecție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel