Data publicării:

Crimă în cartierul Aviației din București. Totul a pornit de la o ceartă pe teme politice

Autor: Dan Carp | Categorie: Stiri
WhatsApp
Fotografie de la Kindel Media: Pexels
Fotografie de la Kindel Media: Pexels
Un individ de 25 de ani și-a omorât prietenul în cartierul Aviației din București. 

Ucigașul, tot în vârstă de 25 de ani, a recunoscut în timpul audierilor că i-a luat viața prietenului său în urma unei altercații, care a început după ce s-au contrazis pe teme politice. 

Scenele cumplite s-au desfășurat în apartamentul situat în cartierul Aviației, proprietatea prietenei sale. După agresiunea care l-a costat viața pe prietenul său, criminalul a coborât trupul neînsuflețit trei etaje și l-a abandonat pe scara blocului.

Ulterior, acesta a apelat numărul de urgență 112 și a mărturisit crima, oferind ulterior, la audieri, informații despre modul în care și-a atacat prietenul.

Criminalul a fost reținut pentru 24 de ore.

Crima din cartierul Aviației. Vecinii au auzit totul

Detaliile dezvăluite în anchetă arată că actul violent a fost mult mai extrem decât sugerau informațiile inițiale. Potrivit surselor apropiate anchetei, menționate de Observator News, se pare că iubita criminalului părăsise apartamentul pentru a merge într-un club, lăsându-și prietenul să primească vizita unui alt cunoscut.

Locatarii din imobil au povestit că au auzit strigăte provenind din apartament și că zgomotul produs i-a împiedicat să doarmă. O vecină a povestit: „Am auzit niște țipete, țipete groaznice. Și mișcări multe, trăncăneli”.

Ea a subliniat că nu și-a imaginat că în apartamentul vecinului ei poate avea loc o crimă.

O altă locatară a adăugat: „Nici nu am putut să dormim. Zgomotul pe care l-au făcut... S-au certat. Am auzit scandal, țipete. Pe ea o știu, e casa ei de la părinți. Fata este dintr-o familie foarte bună. Aici s-a mutat doar de aproximativ două luni”, a declarat femeia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel