Crimă în Caraș-Severin. Un bărbat s-a predat după ce și-ar fi ucis fosta iubită și i-ar fi abandonat cadavrul pe câmp
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Fotografie creată de Donald Tong, de la Pexels
Fotografie creată de Donald Tong, de la Pexels
Bărbatul care și-ar fi ucis fosta iubită și i-ar fi abandonat trupul pe câmp, într-o localitate din Caraș-Severin, este cercetat pentru omor calificat.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin au început urmărirea penală față de bărbatul de 29 de ani, din județul Mehedinți, acuzat de omor calificat.

Individul s-a prezentat dimineață, în jurul orei 05:00, la sediul Poliției Municipiului Drobeta Turnu-Severin și le-a spus polițiștilor că aseară, în jurul orei 23:00, și-a înjunghiat mortal fosta iubită, o femeie de 32 de ani din comuna Constantin Daicoviciu, iar apoi i-a abandonat cadavrul pe un câmp, în apropierea localității Cărăvan.

„Polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș s-au deplasat imediat la fața locului, cadavrul femeii de 32 de ani fiind găsit în zona indicată. La acest moment, bărbatul de 29 de ani se află în custodia poliției. De asemenea, a fost informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, în vederea demarării cercetărilor, conform competenței”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru, potrivit resita.ro.

Și-ar fi ucis fosta iubită după ce aceasta a refuzat să revină la locuința conjungală

Prin intermediul unui comunicat transmis ulterior de Biroul de informare și relații publice, Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin a comunicat că, „în data de 16 februarie 2022, la orele 19.45, bărbatul s-a deplasat cu un tren de călători din municipiul Drobeta Turnu-Severin către municipiul Caransebeș, unde a ajuns la orele 22.00. Ulterior, acesta s-a întâlnit cu fosta sa concubină în satul Constantin Daicoviciu (Căvăran), iar în jurul orei 23.30, în timp ce se deplasau pe jos spre gara din localitate, pe fondul refuzului femeii de a reveni la locuința conjugală din municipiul Drobeta Turnu Severin, bărbatul a scos un cuțit pe care îl avea asupra sa și i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu acesta în zona gâtului, cauzându-i decesul.

După aplicarea loviturilor de cuțit, bărbatul a abandonat cadavrul victimei pe un câmp situat la aproximativ 10 metri de DN 6 (km 470) şi la aproximativ 500 de metri de intrarea în sat. În acest loc a așteptat sosirea taximetrului care îl adusese în localitatea Constantin Daicoviciu (Căvăran), fiind transportat la gara din municipiul Caransebeș, iar în jurul orelor 00.00 s-a urcat într-un tren de călători cu destinaţia Drobeta Turnu Severin”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel