Crimă în Capitală. Rudele agresorilor susțin, la fel ca în cazul Padina, că aceștia au fost în legitimă apărare / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Doi tineri de etnie romă, în vârstă de 16, respectiv 20 de ani, au ucis un om, noaptea trecută, în Capitală.

Un bărbat a murit, azi noapte, după ce a fost bătut cu bâtele de doi tineri de etnie romă, chiar în fața Parcului Crângași, potrivit Antena 3 CNN.

Se pare că agresorii au devenit violenței în momentul în care victima a sărit în apărarea fiicei concubinei sale, care era în conflict cu cei doi, potrivit surselor Antena 3 CNN.

Deși au încercat să fugă după incident, agresorii au fost prinși și au ajuns la audieri.

„Au ieșit după el fugind, i-au dat câteva bastoane sau ce or fi avut în mână. Era pe jos, au spus cei care au fost de față. Apoi au fugit în parc“, a spus un bărbat.

„Niște puști i-au dat în cap cu bâta și l-au lăsat jos, după care au fugit. Am auzit că ar fi fost mai mulți, vreo 7-8. Domnul bătut nu se știe dacă mai scapă“, a spus un alt bărbat.

„Ar fi rupt o creangă din copac și i-ar fi dat la ceafă, după care l-au trântit“, a spus o tânără.

Deși echipajele medicale au ajuns imediat la fața locului, bărbatul de 46 de ani nu a mai avut șanse de scăpare. Agresorii au fost prinși de polițiști și duși la secție, unde au ajuns și rudele acestora care le-au luat apărarea.

„Copilul e minor. Ce trebuia să-i facă?“, a spus una dintre rudele agresorilor.

„Ei s-au apărat! Pe bune!?“, a spus o altă femeie.

Cazul amintește de crima de la Padina, unde un bărbat a fost ucis cu bestialitate, iar criminalii au fost scoși din arest preventiv, zilele trecute, și plasați în arest la domiciliu. La fel ca în cazul de noaptea trecută, rudele criminalilor de la Padina au susținut sus și tare că aceștia au fost în legitimă apărare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel