Crimă în Bihor. Un bărbat ar fi fost omorât la comanda soției și a iubitei sale. Femeile ar fi plătit un asasin
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Crimă în Bihor. Un bărbat ar fi fost omorât la comanda soției și a iubitei sale. Femeile ar fi plătit un asasin / Foto: Pexels, de kat wilcox
Crimă în Bihor. Un bărbat ar fi fost omorât la comanda soției și a iubitei sale. Femeile ar fi plătit un asasin / Foto: Pexels, de kat wilcox
Un bărbat din Bihor a fost omorât la comanda soției sale și a iubitei ei.

Caz șocant în Bihor. Un bărbat de 45 de ani ar fi fost omorât la comanda soției sale, dar și a unei verișoare care avea o relație amoroasă cu femeia, relatează Pro Tv. Cele două femei i-ar fi dat 40.000 de lei unui individ pentru a comite crima. Interlopul l-ar fi ucis apoi pe bărbat şi ar fi îngropat cadavrul pe câmp.

Deși totul s-a întâmplat în urmă cu patru luni, totul a fost descoperit acum, când a fost găsit cadavrul victimei. Soția bărbatului și verişoara lui l-au dat dispărut pe Istvan în decembrie anul trecut. Suspectul crimei este un bărbat din localitatea Valea lui Mihai, bănuit că a fost tocmit de cele două femei să îl omoare pe Venkli István. În tot acest timp, rudele bărbatului l-au căutat cu disperare atât în România, cât şi în Ungaria, în speranţa că acesta va fi găsit în viaţă. Bărbatul fusese văzut ultima dată cântând într-un local, așa cum mai obișnuia, pe 18 decembrie 2021.

Femeile ar fi recunoscut că au comandat asasinarea bărbatului

Procurorii au intrat la bănuieli atunci când soția bărbatului a oferit mai multe declarații contradictorii. Se pare că în ultima declarație ar fi spus că și-a ucis accidental bărbatul pentru că ar fi vrut să se apere. Apoi, ar fi mărturisit că ar fi plătit 40.000 de lei unui individ din localitate, ca să îl ucidă pe soțul ei. Potrivit unor surse din anchetă, verișoara bărbatului devenise iubita ei, iar soțul le stătea în cale.

”După o înțelegere prealabilă, un plan bine pus la punct, au ademenit persoana vătămată într-o zonă lăturalnică unde, în baza acestei înțelegeri i-au aplicat multiple lovituri care în final au condus la decesul persoanei vătămate. După uciderea persoanei vătămate inculpații au transportat cadavrul persoanei vătămate, pe un câmp, în zona exterioară localității Valea lui Mihai, unde l-au îngropat. Au recunoscut comiterea faptei.”, a declarat Cristian Butaci, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Bărbatul și cele două femei sunt acum acuzați de omor calificat. Ancheta în acest caz continuă, iar oamenii legii speră să afle și mai multe detalii despre cum s-a întâmplat totul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel