Data actualizării:
Data publicării:

Crima de la Padina. Au apărut primele imagini cu momentul atacului. "Gata bă, că facem crimă!" - Video în articol

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Au apărut imagini șocante cu momentul atacului de la Pandina, în urma căruia un bărbat a murit.

Au apărut imagini din timpul atacului sângeros de la Padina, în urma căruia un bărbat a murit. Sorin Anghel, proprietarul unei firme de pază din Târgoviște, participa la o petrecere organizată la un hotel din zona montană Padina, acolo unde se aflau și mai multe personalități publice, inclusiv Alex Velea, Antonia, Alina Eremia și Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu.

Bărbatul ar fi sărit în apărarea soției sale, care ar fi fost ținta unor glume urâte făcute de cei trei suspecți reținuți de polițiști în acest caz. Totuși, cearta a degenerat, iar cei trei indivizii, fiii vrăjitoarei Sidonia, l-ar fi înjunghiat pe bărbat, care s-a stins în parcarea hotelului, lăsând orfani doi copii.

Atenție! Detalii care vă pot afecta emoțional!

Imaginile apărute acum în presă au fost filmate de cineva care participa la acea petrecere și sunt chiar din timpul confruntării dintre cei trei frați interlopi și bărbatul ucis.

Pe filmare se vede cum Sorin Anghel stă întins pe niște cutii, iar suspecții continuă să arunce cu diferite lucruri în el, deși cei din jur țipă la ei să se oprească. Victima nu reacționa în acel moment, așa că cele spuse de Laurențiu, Louis şi Armando, potrivit cărora ei doar s-au apărat de Sorin Anghel, nu par a fi adevărate.

"Gata bă, că facem crimă!"

"Gata bă, că facem crimă!", le spune la un moment dat un bărbat atacatorilor, dar aceștia nu se potolesc.

"Bă oameni buni gata, gata, calmați-vă", intervine acesta din nou, dar Louis continuă să își facă avânt spre victimă și îi spune bărbatului să plece din fața lui.

"Ajută-mă și scoate-i afară de aici", spune la un moment dat o femeie, iar ceilalți participanți la petrecere îi scot din incintă pe cei trei indivizi violent.

Sorin Anghel, înjunghiat de șase ori

Acesta ar fi doar primul atac al fraților Marin. Deși filmarea se termină cu momentul în care aceștia ies pe ușă și lucrurile par să se fi calmat, al doilea atac ar fi avut loc ulterior chiar în fața hotelului. Acolo Sorin Anghel a fost înjunghiat de mai multe ori. În referatul procurorilor se menționează la miezul nopții aceștia s-au îndreptat "spre zona în care se afla, sprijinită, persoana care a ieșit din bar, timp în care Louis Justin Marin scoate din buzunarul drept un cuțit şi se îndreaptă în fugă către victimă. Profitând de această situație, inculpații Laurențiu Marin, George Armando Marin şi Louis Justin Marin lovesc victima, în ciuda faptului că era căzută şi nu se mai putea apăra în vreun fel".

Reamintim că potrivit medicilor legiști, Sorin Anghel ar fi murit după ce ar fi fost înjunghiat de șase ori. Bărbatul ar fi avut patru înțepături în zona capului și două în spate. Bărbatul a murit până la sosirea echipajelor de urgență.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel