Crima de la Măgurele. Ce au surprins camerele de supraveghere - VIDEO
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 08 mai 2022, 15:57
WhatsApp
Crima de la Măgurele. Ce au surprins camerele de supraveghere / Foto: Captură video Realitatea Plus
Crima de la Măgurele. Ce au surprins camerele de supraveghere / Foto: Captură video Realitatea Plus
Noi detalii ies la iveală în cazul în stil mafiot din Măgurele.

Noi detalii ies la iveală în cazul crimei înfiorătoare din Măgurele, acolo unde pe un câmp de rapiță a fost găsită ieri o mașină în flăcări, iar în portbagajul acesteia, rămășițe mane. Astăzi s-a aflat că oasele descoperite în vehiculul incendiată sunt ale unui bărbat ( Vezi AICI știrea).

În plus, toate imaginile surprinse de camerele de supraveghere din jurul zonei în care au fost găsite cadavrul și mașina arsă sunt analizate acum de oamenii legii.  Ar fi vorba despre mii de imagini care au fost luate de către autorități și care acum trebuie verificate pentru a elucida acest caz, transmite Realitatea Plus. În imaginile surprinse în ziua crimei ar apărea și doi tineri ce par a veni dinspre câmp. Deocamdată nu se știe dacă aceștia au sau nu vreo legătură cu acest caz.

Acum anchetatorii au o misiune dificilă în încercarea stabilirii identității persoanei ale cărui rămășițe carbonizate au fost găsite în portbagajul mașinii incendiate. Deja au fost prelevate probe ADN din rămășițele umane găsite, dar este dificil pentru că multe dintre acestea au ars. Totodată, a fost ridicata mașina  în cauză și dusă pentru expertiză. Potrivit unor surse, autoturismul ar fi fost înmatriculat în Italia. Oamenii legii iau in calcul toate ipotezele în această anchetă. 

Mașină incendiată cu un cadavru în portbagaj, în Ilfov. Tudorel Butoi: NAIV, cea mai neghioabă alegere. Un grup de infractori

Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a vorbit despre acest caz.

”În primul rând mă gândesc la un grup de infractori care au învățat prin pușcării că se scapă ușor de urme dacă incendiezi cadavrul. Este un mod de operare care se transmite prin școlarizarea asta penitenciară. Este naiv, o spun pentru că de fiecare dată când au încercat să facă chestii din astea au provocat echipele de criminaliști și de investigatori și au ajuns la ei, pe bază de probe. Deci cel mai bine este să nu faci fapte din astea.

Ne aflăm însă în în situația unei crime care s-a consumat cu incendierea cadavrului și a autoturismului, bun, să nu trăiască cu impresia că nu se va identifica victima. Victima va fi identificată, nu dau detalii că nu are rost, dar au ADN, amprentă biogenetică etc. Doi, nu se găsesc numerele de la mașină. Păi care prost lasă numerele de la mașină? Dar aveți seria de pe motor. Nu au avut ei temperatură ca să topească motorul și chiar dacă seria se deteriorează, iar nu mai vreau să dau detalii cum sunt metode chimice cu care ea este restabilită și se poate citi." a spus Tudorel Butoi. vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?