Data publicării:

Crimă Craiova. Fata ucisă a sunat la 112 chiar înainte de atac / Ce i-a spus operatorului

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Răsturnare de situație în cazul crimei de la Craiova, în care o tânără a fost ucisă, iar prietenul acesteia înjunghiat.

Fata ucisă în grădina botanică din Craiova a reușit să sune la 112 chiar înainte de a fi atacată și ucisă de agresor, conform Antena 3 CNN.

Melisa a anunțat poliția că prietenul ei fusese înjunghiat, după ce a avut o dispută cu elevul de la liceul militar, fiu de polițist. Tânăra a fost găsită fără viață la câteva minute după ce aceasta a sunat la numărul de urgență.

Se pare că fata a reușit să-i spună operatorului că prietenul ei a fost înjunghiat de un individ care avea fața acoperită. Apoi, operatorul a pierdut legătura cu ea.

A urmat un alt apel la 112, făcut de bărbatul care a găsit-o pe fată, la doar câteva minute după ce chiar ea sunase la numărul de urgență. La ora 16:03 a sunat Melisa, iar la 16:05 a sunat trecătorul care i-a găsit pe cei doi uciși.

Agresorul și-a recunoscut fapta și va fi supus unor teste psihiatrice. Criminalul le-a spus anchetatorilor că regretă că a ucis-o pe fată.

CITEȘTE ȘI      -      Crimă Craiova. Profesorul Tudorel Butoi lansează o nouă ipoteză privitoare la conflictul dintre agresor și cei doi tineri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel