Crezi că e uşor să faci un sushi? Vino să vezi!
Care e secretul orezului de sushi? Cât de subţire sau gros se filează peştele? Cum anume trebuie rulat? şi multe alte întrebări îşi găsesc răspunsul la workshopul de sushi de marţi.
Specialistul chef, conducător al atelierului de sushi, este Vincze Robert, cu mulţi ani de experienţă în bucătăria orientală şi cu multă pasiune pentru meserie.
Teorie, dar şi practică! Fiecare participant va servi ceea ce va pregăti sub atenta îndrumare a maestrului Robert.
Atelierul de sushi începe la ora 19, în zi de marţi, 15 octombrie 2013, şi are loc la restaurantul japonez Nobori, situat pe Plopilor 62, Cluj.
Înscrierea se face pe adresa de email [email protected]. Locurile sunt limitate. Pentru înscriere e nevoie de nume şi număr de telefon.
Taxa de participare este de 50 de lei.
Ne vedem marţi!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- BANCUL ZILEI: Ați greșit numărul!
- Tragedia din Vinerea Mare care a făcut înconjurul lumii. Peste 100 de români, majoritatea copii, au ars de vii în biserică
- Mircea Diaconu: E un fenomen, pe care nu-l sesizează aproape nimeni, care se petrece în România. Sunt vizați tinerii educați, IT-iștii, modernitatea țării
- Ploi abundente, grindină și vânt puternic în prima zi de Paști. Județele vizate de fenomenele meteo extreme
- Știați că un singur stat din Europa are graniță terestră cu Africa iar 9 din 10 români răspund greșit
- Horoscop 6-12 mai 2024: Zodia care s-a certat cu toată lumea. Daniela Simulescu: „Îți recomand mai mult pragmatism” /video
- Vasile Bănescu explică: De ce slujba de Înviere nu are loc în biserică. Când începe și când se termină sfânta slujbă a Paștelui