Creșteri salariale de la 1 iulie 2022. Budăi: Nu vreau să creez așteptări!
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Ministrul Muncii a fost întrebat dacă Guvernul va crește salariile începând cu 1 iulie 2022.

Marius Budăi, ministrul Muncii, a vorbit despre măsurile sociale pe care Guvernul dorește să le ia în următoarea perioadă:

„În Guvern există preocupare, în coaliția politică există preocupare, sunt câteva scenarii de lucru, dar se vor decide în coaliție politică după care vor fi făcute publice“, a spus Marius Budăi.

Ulterior, ministrul Muncii a fost întrebat dacă angajații vor primi o creștere salarială începând cu data de 1 iulie 2022.

„Atunci când va fi luată decizia politică, voi spune. Nu vreau să creez așteptări pe care noi, Guvernul, să nu le putem îndeplini.“, a adăugat Marius Budăi, ministrul Muncii.

Remanieri Guvern. Florin Cîţu (PNL): Nu voi accepta ca scuză războiul din Ucraina că nu putem să facem o reformă sau alta

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a spus, luni, 21 martie, că doreşte o evaluare a miniştrilor PNL şi a Guvernului în general, în special pentru a asigura reformele şi revenirea economiei.  

„Fac o evaluare a miniştrilor pentru a vedea performanţa Guvernului. Mă interesează, în primul rând, este adevărat, PNL, dar mă interesează şi performanţa Guvernului”, a declarat, luni, 21 martie, președintele PNL, Florin Cîţu.  

„Nu voi accepta ca scuză războiul din Ucraina că nu putem să facem o reformă sau alta”, a subliniat Florin Cîţu.  

De asemenea, preşedintele PNL a spus că „economia este administrată suboptimal”. „Este important ca acum să luăm măsurile bune pentru a ne asigura o revenire în V a economiei. Este clar că lucrurile încetinesc, dacă vrem să avem o revenire a economiei, trebuie să luăm măsurile bune. De aceea se face această evaluare, nu este nimic special”, a mai spus Florin Cîțu.

Miniştrii Cabinetului Ciucă, chemaţi, pe rând, la şedinţa de luni a coaliţiei

 

Miniştrii Guvernului Ciucă sunt aşteptaţi, luni, la şedinţa coaliţiei, în care ar urma să se discute cu fiecare dintre aceştia, pe rând, timp de 30 de minute, conform unor surse DCNews.

De menționat că PNL este pe o tendință de creștere în sondaje. Mai mult, potrivit surselor citate, PNL a analizat sondaje cu privire la fiecare ministru în parte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel