Creștere PENSII. Ce ne spune declarația lui Turcan. Dumitru Costin: PUTRED! Nu a existat niciodată!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Dumitru Costin spulberă o declarație a ministrului Raluca Turcan, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"Eu am două mari curiozități! Doamna Turcan, care e la Muncă, spune în felul următor și are o nuanță într-o declarație despre pensii ”Pensiile vor crește cel puțin cu rata inflației, măsura va fi însoțită și de recalculare a pensiilor” și acum vine fraza cheie ”Nu vreau să fie un reper acea majorare cu 40%, pentru că nimeni nu și-a propus serios asta!” Asta înseamnă că nici dacă era pandemie nu majorau pensiile? Că atunci când nu ere pandemie, erau întrebați mereu, dar niciodată nu pronunțau 40%", a spus Răzvan Dumitrescu.

"Nu au existat niciodată bani în mod real pentru această majorare de 40%. În ciuda faptului că avem creștere economică, ceea ce colectăm din economie e foarte puțin. Suntem la coadă, pentru că avem un sistem fiscal putred. Comisia Europeană îți dă recomandări și spune pentru România, cu delicatețe: Aveți o problemă cu fiscalitatea în România!

Când te uiți pe clasamentele europene, vezi că România e în coada cozilor în ceea ce privește veniturile fiscale. Sub noi e doar Irlanda, dar ăia au o altă filosofie", a spus Dumitru Costin, în exclusivitate pentru DC NEWS, în emisiunea "Ce se întâmplă?".

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel