Data publicării:
Cremă de zahăr ars, cea mai bună reţetă. O vei adora
Autor: Ana Vasilescu | Categorie: Lifestyle
Aşa faci cea mai bună cremă de zahăr ars.
Pentru prepararea cremei de zahăr ars ai nevoie de următoarele ingrediente: un litru de lapte, şapte ouă, 10 linguri de zahăr, o esenţă de rom.
Mod de preparare
Pasul 1. Caramelizaţi zahărul. Tapetaţi o cratiţă cu cinci linguri de zahăr şi puneţi-o pe foc. Mişcaţi cratiţa ca să acoperiţi toată suprafaţa.
Pasul 2. Fierbeţi laptele şi lăsaţi-l să se răcească.
Pasul 3. Într-un bol, bateţi ouăle, adăugaţi zahărul rămas şi esenţa de rom. Turnaţi laptele şi amestecaţi.
Pasul 4. Adăugaţi amestecul de ouă, zahăr şi lapte în cratiţa cu zahărul ars. Introduceţi cratiţa în cuptor pentru 30 de minute.
Cuptorul trebuie să fie la 180 de grade.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News