CRBL a declanşat un scandal uriaş pe Facebook
Data publicării:
Autor: Sirbu Alexandra
WhatsApp
crbl-coloana-infinitului
crbl-coloana-infinitului

Artistul CRBL, fost membru al formaţiei Simplu, a declanşat un adevărat scandal pe Facebook după ce s-a pozat cu Coloana Infinitului într-o ipostază  mai puţin obişnuită. Intenţia sa de a da o tentă uşor vulgară, sub formă de glumă, fotografiei, a stârnit numeroase reacţii critice. 

Unul din cele mai apreciate monumente de artă ale României a fost luat in râs de CRBL, scrie ADPM.com

<<e un monument inchinat eroilor neamului... aia au murit ca sa poata sa-si bata joc un cocalar d'asta... merge si pentru un spot publicitar in turism "veniti la noi in tara sa vedeti cum retardatii fac misto de monumente">>, a comentat un bărbat foarte indignat cu privire la poza postată de CRBL.

Un altul a fost puţin mai blând cu artistul, dar a ţinut să-şi exprime şi el nemulţumirea faţă de acest gest: "omule de data asta ai dat-o in bara, nu e deloc in regula ce ai facut......"

Printre foarte puţinele comentarii prin care unii îi luau apărarea lui CRBL, s-a numărat şi una dintre criticile mai agresive: "R U S I N E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cine poate da like la asa ceva decat niste imbecili cu o prostime infinita??? vorba lui Brancusi: "cand am plecat v-am lasat saraci si prosti, acum sunteti si mai saraci si mai prosti"... BIGGEST DISLIKE EVER!!!!!!!!!!!!!!!!"

În doar câteva zile, cântăreţul a reuşit să strângă 6.000 de likeuri şi 700 de comentarii, pro şi contra. Voi ce părere aveţi?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel