Liderii PNL, discuție despre CRAVATE la Cotroceni- VIDEO. Cîțu: Marile minți gândesc la fel
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Captură video
Captură video
Membrii PNL care fac parte din delegația ce s-a prezentat astăzi la Palatul Cotroceni au descoperit că au cravate de aceeași culoare. 

Liberalii au ajuns la consultările cu președintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni. Întruniți în formula completă a delegației, aceștia și-au dat seama că au cu toții aceeași culoare de cravată: albastră!

Cel care a remarcat acest lucru a fost premierul demis Florin Cîțu, iar împreună au ajuns la concluzia că „marile minți gândesc întotdeauna la fel”. 

”Îmi place că toată lumea are cravată albastră. Great minds think alike (trad.: Marile minți gândesc la fel)”, a spus Florin Cîțu. 

”Fără să ne vorbim”, a completat Iulian Dumitrescu. 

”Rareș are cravată cu niște picățele. Eu aș face mai colorat, poate cu portocaliu”, a spus Gheorghe Flutur. 

Vezi aici momentul CRAVATELOR:

Delegația liberalilor, condusă de premierul demis

Liberalii au fost reprezentaţi de preşedintele partidului, Florin Cîţu, şi prim-vicepreşedinţii Rareş Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode şi Iulian Dumitrescu. Şeful statului îi are alături pe consilierii prezidenţiali Mihaela Ciochină şi Daniela Bârsan.

Săptămâna trecută, liberalii au precizat că nu vor face nicio nominalizare de prim-ministru, având în vedere că, în acest moment, nu au o majoritate. PNL şi-a schimbat, în acest fel, poziţia, după ce anterior anunţase că nominalizarea pentru funcţia de prim-ministru va fi Florin Cîţu.

Bogdan Chirieac: ”Președintele este supărat”

"Nu va face nimic preşedintele astăzi, de altfel mâine pleacă din ţară. Astăzi este o întâlnire exploratorie, partidele îşi vor expune punctele de vedere şi cu asta basta. În niciun caz nu cred că preşedintele va lua taurul de coarne ca să dea României o nouă coaliţie până diseară. 

Cum ar putea preşedintele să dea o nouă coaliţie? Nu ştiu. Să intre PNL cu PSD la guvernare, cu Marcel Ciolacu prim-ministru, sau să renunţe la Florin Cîţu premier, să îl dea pe Lucian Bode, şi să refacă coaliţia PNL-USR-UDMR. Ştim, din declaraţiile publice, că preşedintele este supărat pe USR pentru că au trântit Guvernul Cîţu. Mi-e teamă că preşedintele nu va lua nicio măsură tranşantă pentru a rezolva criza politică din ţara noastră", a declarat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel