Craiova pregătește o remaniere masivă a lotului. Mangia, înlocuit de un român
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Craiova pregătește o remaniere masivă a lotului. Mangia, contestat de fani
Craiova pregătește o remaniere masivă a lotului. Mangia, contestat de fani
Antrenorul echpei CSU Craiova, Denis Mangia, este puternic contestat de fanii craioveni, iar Sorin Cârțu anunță schimbări importante la vară.

La meciul cu CFR, din etapa a patra a Play Off-ului, suporterii olteni au afișat un mesaj in limba italiana, pentru Mangia, pe un banner: "Fără curaj, nu mai câștigi nimic", a fost mesajul suporterilor olteni. După meci, Devis Mangia le-a raspuns fanilor: "Am văzut mesajul. Eu sunt un antrenor care nu face spectacol pe bancă. Dacă vrea cineva, poate să vină la antrenament sau în vestiar să vadă cum reacționez, să vadă dacă am curaj", a spus Mangia.

Sorin Cârțu, președintele CSU Craiova, a intervenit la ProX unde a lămurit, în primul rând, decizia privind schimbarea antrenorului:

"Mai sunt meciuri, contează și rezultatele indirecte, apoi ce facem și noi când dăm peste următorii adversari. Sunt șanse mai mici, trebuie să recunoaștem, dar să nu disperăm. În primul rând să gândim la obiectivul principal, cupele europene. Koljic ne lipsește, dar Fortes nu a displăcut în exprimările lui în cele 3 partide. În planul nostru este să aducem 5-6 jucători în vară, nu vrem să dăm pe cineva anume afară, dar să avem un lot numeros și valoros, să aibă și calitate. Momentan nu am tras concluziile, la final de playoff tragem linie. Din punctul meu de vedere, chiar dacă nu a ieșit așa cum am vrut noi, putem să învățăm din aceste partide, dacă ne analizăm corect și realist. Punem în balanță ce am oferit noi, ceea ce ne-a oferit adversarul și cum ne-am comportat noi", a declarat Cârțu la ProX, comentând și zvonul privind venirea lui Eugen Neagoe în locul lui Mangia:

"Nu e nicio discuție cu Eugen Neagoe, am rămas surprins, n-are nicio treabă. Asta nu înseamnă că Geană nu poate să fie în interesul clubului pe viitor, sau în interesul patronului. Deocamdată nici nu se pune problema de schimbări, antrenorul are tot creditul", a mai spus Cârțu pentru sursa citată.

Citește și:

FCSB - Sepsi Live text | Rezultat important în lupta pentru titlu

VIDEO Ministrul Sportului, Bogdan Matei, avertisment dur privind activitatea sportivă în România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel