Craiova - fără echipă în liga secundă pentru sezonul 2012-2013
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
craiova dc
craiova dc

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat, luni, că adresele înaintate către Primăria Craiova şi Universitatea Craiova, prin care erau înştiinţate că pot înscrie echipe în Liga a II-a, nu au primit un răspuns.

[caption id="attachment_219988" align="alignleft" width="450"] Foto: arhiva sptfm.ro[/caption]

Mircea Sandu a ţinut să precizeze că federaţia pe care o conduce s-a conformat cu decizia Adunării Generale şi a anunţat oraşul Craiova că-şi poate înscrie echipe în liga secundă. "În ceea ce priveşte cazul Craiova, FRF s-a conformat cu ceea ce a decis Adunarea Generală (AG) şi a înaintat o adresă primăriei Craiova. Din păcate, nu am primit niciun răspuns de înscriere a unei echipe care să fie sub coordonarea Primăriei Municipiului Craiova, care putea să fie asociat şi cu 1 la sută. O a doua adresă a plecat către SC Fotbal Club U Craiova. Ne-am conformat, deşi nu recunoaştem soluţia dată, am pus-o în aplicare pentru că am făcut şi recurs şi de asemenea nu am primit un răspuns. Deci niciuna dintre cele două entităţi, primăria sau SC FC U Craiova nu s-au înscris în Liga a II-a în sezonul 2012-2013," a spus şeful FRF.

Comitetul de Urgenţă al FRF a pus în aplicare la mijlocul lunii iulie decizia Curţii de Apel Bucureşti care a dispus suspendarea măsurii excluderii provizorii a S.C. Fotbal Club U Craiova SA şi a reintegrat clubul oltean în Liga a II-a şi totodată a invitat primăria să înscrie o echipă în Liga a 2-a, conform deciziei AG a federaţiei, informează Mediafax.

FRF anunţa în 20 iulie 2011, că echipa din Bănie a încălcat grav statutul federaţiei şi pentru aceasta va fi exclusă provizoriu de Comitetul Executiv până când măsura va fi validată de Adunarea Generală a FRF. Curtea de apel a suspendat pe 25 iunie decizia Comitetului Executiv al FRF de a dezafilia clubul de fotbal Universitatea Craiova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel