Craiova, în topul FORBES. Târgul de Crăciun, printre cele mai sigure din Europa
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Craciun Craiova
Craciun Craiova
Orașul Craiova a fost inclus într-un top al revistei Forbes, cu cele mai sigure destinații unde sunt organizate târguri de Crăciun în Europa în această iarnă. 

În fiecare an, în această perioadă, organizația European Best Destinations (EBD), publică lista cu orașele europene care găzduiesc cele mai bune târguri de Crăciun.

”În afara drumului ”bătut”, orașul Craiova, al șaselea cel mai mare oraș din România și capitala regiunii Dolj, oferă piețe luminoase de Crăciun, care sunt atât sigure, cât și autentice. Dacă Craiova a înregistrat în mod semnificativ mai puține cazuri de Covid-19 decât alte destinații europene, este datorită măsurilor preventive puse în aplicare din timp de către de autoritățile naționale și locale.

„Această destinație, care reunește instituții culturale de renume internațional, precum și evenimente artistice de renume mondial, a reușit să-și pună ofertele turistice în așteptare pentru a fi bine pregătită în această iarnă și pentru a vă întâmpina în cele mai bune condiții de sănătate și securitate”, raportează EBD”, se arată într-un articol publicat pe site-ul Forbes

Târgul de Crăciun din Craiova va avea loc anul acesta în perioada 28 noiembrie 2020 - 1 ianuarie 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel