Crăciun: Cât vreți să vorbim despre o lunetă? Un incident minor
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
craciun-claudiu
craciun-claudiu

Claudiu Crăciun şi Alexandru Alexe au fost citaţi, vineri, să dea declaraţii  în calitate de făptuitori în dosarul în care se fac cercetări privind incidentul în care a fost atacat ministrul Culturii, Daniel Barbu.

La ieșirea de la Secția de Poliție 10 din Capitală, Claudiu Crăciun a afirmat că a fost să dea declarații despre incidentul din Centru Vechi. "Colaborez cu reprezentanții Poliției. Am speranța că-și vor face datoria cum trebuie", a declarat protestatarul. El a precizat: "am fost chemat în calitate de făptuitor, nu sunt învinuit".

Claudiu Crăciun a ținut să specifice că "a fost un flash mob, o activitate spontană. Îmi pare rău că a fost spartă luneta, mașina este plătită din banii noștri".

Întrebat de unde au provenit bancnotele cu chipul ministrului Culturii în condițiile în care susține că a fost o activitatea spontană, Crăciun a spus: "nu știu de unde au provenit bancnotele, probabil au fost făcute mai demult și au fost folosite acum". El susține că "nu a fost o agresiune din punct de vedere legal".

Întrebat despre declarația prin care susținea că luneta a fost spartă după ce un protestatar a alunecat, Crăciun a răspuns: "Cât vreți să vorbim despre o lunetă? Este un incident minor și regretabil și miza este mult mai mare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel