Cozmin Gușă: „Sunt două ministere ignorate, deși reprezintă cartea de vizită a României”. Chirieac: „Ar fi știut de noi întreaga planetă” / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Cozmin Gușă
Cozmin Gușă
Cozmin Gușă a vorbit despre două ministere cărora nu li se dă importanță, deși ar putea reprezenta cartea noastră de vizită la nivel mondial.

El s-a referit la Ministerul Turismului și la Ministerul Sportului.

„Apropo de imaginea României și atragerea de simpatie și investiții, sunt două ministere cărora nu le acordăm importanță: Turismul și Sportul. Și în pandemie, Turismului și Sportului le-a fost dat în cap, adică au fost subfinanțate. Ele nu par așa importante, dar sunt! Turismul și Sportul reprezintă cartea de vizită a României. Reprezintă vitrina României, reprezintă atracția României. Noi nu le dăm importanță”, a spus Cozmin Gușă la DC News și DC News TV, în emisiunea „Deferiți mass-media”.

Apoi, Bogdan Chirieac a zis: „Ai dreptate. Pe un sportiv român, pe podium, la Olimpiadă, îl vede întreaga planetă. Aude toată lumea de România. Nu mai suntem în acest pericol de 20 de ani... adică nu mai sunt în pericol să se audă Imnul României pe la vreo Olimpiadă sau la vreun campionat mondial sau măcar european”.

Vedeți aici emisiunea „Deferiți mass-media”:

VEZI ȘI: Paradoxul unui oraș din România. Prof. dr. Paul Iulius Negoiță: În fiecare an, cel puțin două clase de Hasdeu intră la Medicină, iar Spitalul Județean nu are medici - https://www.dcnews.ro/paradoxul-unui-oras-din-romania-prof-dr-paul-iulius-negoita-in-fiecare-an-cel-putin-doua-clase-de-hasdeu-intra-la-medicina-iar-spitalul-judetean-nu-are-medici_900993.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel