Cozmin Gușă revine la Realitatea TV, dar face o mișcare extrem de interesantă
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 05 sep 2019, 19:13
WhatsApp
Cozmin Gușă revine la Realitatea TV, dar face o mișcare extrem de interesantă.

Cozmin Guşă reia seria emisiunilor "Romania 2019". Consultantul politic va realiza acest talk-show în fiecare sâmbătă şi duminică, iar prima ediţie va fi pe 7 septembrie, de la Arad.

Mișcare interesantă pentru sport

Consultantul politic a subliniat că emisiunea va strânge şi fonduri, care vor merge către susţinerea sportului românesc, în special a loturilor olimpice ce se pregătesc de JO Tokyo 2020.

"De ce e important să vină susţinătorii? Pentru că ne definim prin cine ne susţine, noi toţi ca persoane publice. Cu atât mai mult un prezidenţiabil trebuie să se definească prin cei care îl susţin, care trebuie s-o facă pe faţă, cu argimente, iar asta să fie un criteriu de departajare în final. Mai e un lucru, iar detalii vor aduce săptămâna viitoare: caravana va strânge şi nişte fonduri. Aceste fonduri, aşa am preferat eu, vor fi donate susţinerii mişcării sportice olimpice din România, mai precis a loturilor Olimpice care se pregăteste pentru JO Tokyo 2020, în condiţiile în care sportul este subfinanţat, avem tot mai puţine succese. Vigoarea unei ţări vine nu de la performanţele diplomatice, care sunt discutabile azi, vine în principal de la sport. Deci sunt multe lucruri care se vor întâmpla timp de 3-4 ore sâmbăta şi duminica la Realitatea TV. Sper să avem lângă noi tot publicul nostru", a zis Cozmin Guşă, preşedintele Federaţiei Române de Judo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?