Cozmin Gușă despre anchetarea alegerilor din 2009
Data publicării:
Autor: Andreea Marinas
WhatsApp
Consultantul politic Cozmin Gușă este de părere că trebuie văzute condițiile reale în care alegerile din 2009 au fost fraudate. Acesta i-a amintit, într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, pe Victor Ponta - cel care s-a ocupat de campania lui Mircea Geoană în 2009 -, dar și pe Ion Iliescu, „o mul care practic a militat în tot anul 2009 împotriva alegerii lui Mircea Geoană ca președinte al României. A fost cel care a blocat intenția organizațiilor de partid să vină la București și să încerce, în stradă, să apere rezultatele alegerilor”.

„Scandalul de acum este pentru ca să lovească în așa-zișii dușmani ai alegerilor parlamentare sau ai lui Băsescu. Băsescu și-a plănuit să se răzbune public pe niște oameni din imediata lui apropiere - Laura Codruța Kovesi și alții. (...)

Trebuie văzute condițiile reale în care aceste alegeri au fost fraudate. (…) Ce nu se ia în considerare este dacă s-a discutat în 2009 despre fraudarea acestor alegeri având în vedere că și în 2004 au fost fraudate alegerile. (...) Subiectul este vag pentru că Băsescu este scorpion și scorpionii au o apetență de a-și face de lucru într-un fel sau altul când ți-e lumea mai dragă. Cred că este și cazul lui Băsescu, care a nimerit într-o strategie proastă cu efect de bumerang care-l va lovi chiar pe el”, a declarat joi Cozmin Gușă.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel