Cozmin Gușă: "Guvernul tehnocrat, marea dezamăgire"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Consultantul politic Cozmin Gușă a explicat, în direct la Realitatea TV, în cadrul emisiunii Jocuri de Putere, că liderii partidelor politice "nu au învățat nimic din nicio lecție" și, din această cauză, partidele nu se reformează. 

Totodată, consultantul politic este de părere că Guvernul Cioloș este "marea dezamăgire pentru cetățeni".

Consultantul politic a explicat că alegerile parlamentare ce vor avea loc în data de 11 decembrie nu vor fi o surpriză din punct de vedere al candidaturilor, asta pentru că partidele politice refuză să se reformeze și să aducă oameni buni în față.

"Dacă tot vorbim despre civili înseamnă că vorbim despre oameni care-și formează opinia analizând semenii lor, în virtutea calităților și defectelor acestor semeni și încercând să ia ce e mai bun de la acești semeni. Pentru că oamenii din instituțiile de forță au calitatea să ne apere de infractori, au calitatea să fie duri în momente de criză și au calitatea să execute ordinele mai degrabă decât să le gândească, cu condiția ca aceste ordine, repet, să vină de la o structură civilă. Iar această structură civilă sigur că ar trebui oferită de pepiniera partidelor.

[citeste si]

Iar ultimul titlu care a apărut, apropo de PNL care are o inițiativă ‘fericită’, chiar marele primar de la Ploiești are un proiect de lege prin care vrea să pună directori în ministere oameni de la partide. Și este o aberație totală atâta timp cât aceste partide nu înțeleg și nu doresc, și o să vedeți la aceste alegeri că nu doresc, să se reformeze, să aducă oameni buni în față. Acesta a fost și păcatul USL-ului, când vorbeam pe vremuri despre Antonescu și ponta că și-au unit neputințele și își duc partidul pe baza unei minciuni, pentru că nu doresc să-l reformeze și USL-ul era atunci în opoziție. Era vorba despre același lucru, acest joc l-au continuat și Gorghiu și Blaga, acest joc îl continuă și Dragnea, bineînțeles absolut fără problemă. Dar măcar ei sunt sinceri, ei spun că vor să salveze țara prin baroni și progeniturile lor politice. Nu mă refer aici la copiii baronilor, să nu se sperie, mă refer la progenituri politice, cei pe care îi pun mereu să candideze pe funcții de consilieri sau pe funcții de parlamentari. Deci n-a învățat nimeni absolut nimic din nicio lecție", a arătat Gușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel