Cozmin Gușă anunță ziua Z: Populația, ÎNDOBITOCITĂ
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Cozmin Gușă apreciază că luni este ziua Z, în care vor ieși la iveală informații despre Liviu Dragnea. Totodată, analistul spune că se va încerca devierea spre un alt subiect, pentru că popuțaia este dependentă de un anumit fel de dezbatere și este îndobitocită din punct de vedere politic. 

”Mâine este un fel de ziua Z, dar nu pentru Liviu Dragnea. Treburile cu Tel Drum se tot discută de atâția ani. În presă s-a scris de mult timp despre aceste afaceri în care au fost angrenați nu doar baroni PSD. Audierea va avea niște consecințe acute. Mâine vom avea cunoștință publică a unor fapte, sume, trasee financiare, posibilități de a folosi instituțiile de la nivel central sau județean în folosul propriu al apropiaților, al familiei etc. Acest lucru nu mai poat fi tratat doar printr-o victimizare. Vor trebui să se discute și situațiile acelea... vom afla despre mulți bani, multe acte și influențe”, a subliniat Cozmin Gușă.

Consultantul politic atrage atenția că ceea ce vom afla după audierile DNA va declanța un război accelerat din partea lui Dragnea și Tăriceanu și a unora din partid care sunt în această tabără.

”Prima țintă a lui Dragnea și a alor săi va fi presa, mass-media independentă care-i încurcă foarte rău. La noi, la TV și pe site se vorbește liber, lumea se exprimă pro- și contra-. Trebuie prezentat un balaur, care nu știm cine e, care vrea să se răzbune pe Dragnea și ai săi. Populația este dependentă de un anumit fel de dezbatere, este îndobitocită din punct de vedere politic”, a evidențiat Cozmin Gușă, la Realitatea TV. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel