COVID-19, criză economică, alegeri. Ben-Oni Ardelean, afirmație puternică despre Donald Trump - VIDEO
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Deputatul liberal Ben-Oni Ardelean a făcut un pronostic legat de Donald Trump, în contextul alegerilor din 2020.

„Donald Trump este, oarecum, într-o situație extrem de ingrată în acest moment, din punct de vedere al atacurilor care sunt asupra lui din toate unghiurile. Dar, în același timp, din punct de vedere politic, este într-o situație extrem de bună, cu toate crizele care sunt la orizont.

Și vă spun de ce. În acest scurt timp de mandat, a reușit să facă extrem de multe pentru America: să scoată economia dintr-o oarecare criză, să aducă foarte multe locuri de muncă, să întărească economia Americii, comparativ cu celelalte țări, să-și impună punctul de vedere pe zona de strategie militară. Toate acestea nu au făcut decât să-i consolideze poziția", a declarat, marți, în cadrul interviului acordat DCNews, deputatul Ben-Oni Ardelean.

„O provocare precum coronavirusul poate să te ducă într-o direcție sau cealaltă. Poate să împingă toată emoția colectivă în dărâmarea unui Guvern, a unui președinte. Sau ridicarea celor care iau decizii curajoase și merg în trend cu doleanțele populației. Din experiența pe care o am, Trump câștigă, dacă astăzi vor fi alegeri. Câștigă fără niciun fel de problemă", a subliniat Ben-Oni Ardelean.

Declarații complete:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel