Data actualizării:
Data publicării:

Costi Alecu, de la cuceritor monden la infractor internațional. Prejudiciu de 3 milioane de dolari, transformat în Bitcoin

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Instagram - Costi Alecu
Instagram - Costi Alecu
Patron al mai multor cluburi de noapte și un adevărat Casanova al Dorobanților, Costi Alecu este acuzat în prezent de fraudă informatică și spălare de bani.

Costi Alecu, un cunoscut patron de cluburi de noapte din Capitală a fost ridicat de procurorii DIICOT într-un caz de înșelăciune. În caz, mai este implicată fosta sa iubită, Daniela Petrișor, dar și Mădălin Ghinea, informează Comisarul.

Cei trei din lumea mondenă sunt acuzați de fraudă informatică, fals informatic înșelăciune și spălare de bani. Aceștia postau pe o platformă de licitații bunuri de lux, de exemplu mașini, care în realitate nu existau. După ce cumpărătorul vira banii în cont, aceștia erau convertiți în Bitcoin, pentru a li se pierde urma. Victimele vin din țări precum Statele Unite, Marea Britanie și India. Prejudiciul se ridică la 3 milioane de dolari. 

Cuceritor monden, vând mașini 

Alături de Daniela Petrișor, Cost Alecu a petrecut 4 ani. Se pare că bruneta nu i-ar fi fost mereu fidelă, aceasta având un alt iubit în paralel. Cei doi duceau o viață de lux, acest lucru putând fi văzut și în pozele lor de pe social media. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de C o s t i (@costi.alecu)

Costi Alecu a avut în trecut relații amoroase titrate de presa mondenă. Printre cuceririle sale, se numără și prezentatoarea Antena Stars, Andra Trandaș. De altfel, conform publicației CanCan, fostul iubit a lui Trandaș, Andrei Oprea, fiul patronului BGS, a fost implicat într-o relație cu Daniela Petrișor. Tandraș și Alecu făceau deliciul presei de scandal cu momentele lor tandre din public. 

„Îmi asum relaţia. Nu ştiam că suntem fotografiaţi. Maşina ei era parcată în faţa unui garaj şi bloca accesul, m-am întors căci am văzut o maşină neagră care venise în spatele ei şi am crezut că vrea să intre într-unul din garajele respective. Ne cunoaştem de o săptămână (n.r. – el şi Andra Trandaş). O ştiu, însă, de ceva timp. Ieşeam câteodată în aceeaşi formaţie la club, dar nimic mai mult. Avem prieteni apropiaţi comuni”, declara pentru CanCan la acea vreme, Alecu. 

Daniela Petrișor, la momentul comiterii fraudelor, ar fi avut o relație cu Costin Predoi, care a divorțat pentru a putea fi cu aceasta.

CEO Bitcoin, martor în dosar

George Rotariu, CEO Bitcoin România este citat ca martor în dosar. Acesta se ferește să dea detalii, pentru a evita orice prejudiciu adus clienților săi.

„Nu aş vrea ca toţi aceşti oameni să fie puşi într-o lumină proastă pentru că unul sau doi utilizatori care, la un moment dat în viaţa lor, au utilizat serviciile platformei noastre, au făcut şi alte lucruri care sunt ilegale şi nu au nicio legătură cu activitatea societăţii noastre", a declarat George Rotariu.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Rotariu George (@geo.rotariu)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel