Data publicării:

Costel Fotea: O vară de neuitat pentru sute de copii și adolescenți gălățeni

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
LA Galați, Consiliul Județean a sprijint pe parcursul vacanței de vară evenimentele organizate de Biblioteca “V.A Urechia” .

"Activitățile extrașcolare sunt un bun prilej pentru copii de a afla lucruri noi, de a se dezvolta personal, de a lega prietenii și de a-și exersa aptitudinile.

De aceea, Consiliul Județean a sprijinit toate evenimentele de vacanță organizate de către Biblioteca “V.A Urechia” pentru copii și adolescenți.

Timp de două luni, cei mici au avut parte de ateliere de literatură și pictură, au fost inițiați în lumea șahului, s-au distrat și au dansat pe ritmuri muzicale, au învățat tehnici de autoapărare și au creat cu propriile mâini diverse mesteșuguri. Au socializat, au făcut schimb de informații și au împărtășit diferite pasiuni.

Totodată, în cadrul unui proiect dedicat adolescenților, zeci de tineri cu vârste cuprinse între 14-18 ani au învățat cum să acorde primul ajutor, au discutat cu un psiholog despre relația cu familia sau cu persoanele în vârstă, au aflat ce înseamnă să adopți un stil de viață sănătos și au participat la un atelier de robotică.

Mai mult, zeci de copii din mediul rural participă la o tabără de vară în care își dezvoltă memoria, creativitatea, atenția și concentrarea cu ajutorul atelierelor de creație", precizează Costel Fotea, președintele PSD al  CJ Galață. (Foto: Facebook Costel Fotea)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel