Data publicării:

Costel Fotea: La Vânători - Galați, colaborare cu autoritățile locale pentru modernizarea localității

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp
Costel Fotea: Oamenii au nevoie de fapte
Costel Fotea: Oamenii au nevoie de fapte
Am fost astăzi la Vânători pentru a mă asigura la fața locului, alături de primarul localității, Costel Manolachi, că ceea ce am spus oamenilor în 2020 se realizează, precizează Costel Fotea, președintele PSD al Consiliului Județean Galați.

"Și pentru că oamenii au nevoie de fapte, iată că în această importantă localitate a județului, care în ultimii ani a crescut foarte mult ca urmare a faptului că mulți gălățeni au ales să se mute acolo, se modernizează drumurile.

Practic, ele se construiesc de la zero, de la fundație și până la asfalt. Vorbim de aproximativ 20 de kilometri de drum în satul Vânători, în satul Costi și la Odaia Manolache.

În plus, avem și noi un proiect licitat deja și pentru care așteptăm finanțare prin Programul “Anghel Saligny” pentru un drum din localitatea Odaia Manolache.

De asemenea, după ce ne-am implicat în problema apei, la care mai avem pe alocuri chestiuni de rezolvat, am discutat cu edilul localității și despre iluminatul public sau rețeaua de canalizare.

Sigur că mai sunt lucruri de rezolvat, însă pas cu pas, cu seriozitate, implicare și multă muncă, am convingerea și încrederea că edilul va reuși să ducă la bun sfârșit multe dintre investițiile pe care și le-a propus, oricât ar încerca unii și alții să le blocheze în Consiliul Local", precizează liderul Consiliului Județean Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel