Costel Fotea: Fonduri europene pentru investițiile din sănătate în județul Galați
Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 28 iun 2022, 09:58
WhatsApp
Costel Fotea
Costel Fotea, președintele PSD al Consiliului Județean Galați, a anunțat demararea unui nou proiect în sănătate cu fonduri europene.  

Am semnat în format electronic un nou proiect de finanțare pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf.Ap.Andrei” și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Cuvioasa Parascheva” Galați.

Este vorba despre o investiție cu bani europeni pentru crearea infrastructurii sistemelor de detectare, semnalizare și alarmare incendii cu acoperire totală.Tot în cadrul celor două unități sanitare, va fi creată infrastructura pentru alarmarea în cazul depășirii concentrației maxime admise de oxigen în atmosferă și redimensionarea infrastructurii de fluide medicale și a instalației electrice.

Valoarea totală a investiției este de 6.552.501,94 lei, finanțare cu fonduri europene prin POIM - Programul Operațional Infrastructură Mare.

În perioada următoare, pentru cele două spitale, vor mai fi semnate și alte contracte, în valoare totală de 33.525.133,96 lei, a anunțat Costel Fotea.

G Ad:

Vezi și: Costel Fotea: Pași importanți pentru realizarea aeroportului Galați-Brăila

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro