Urmărește emisiunea live
Costel Enache, demisie de la Petrolul Ploieşti. Promovarea e ratată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Costel Enache şi-a anunţat demisia de la Petrolul Ploieşti, după meciul pierdut cu FC Argeş, scor 2-1. 

”E o meserie destul de dificilă cea pe care mi-am ales-o. Sunt un om cu anumite limite, cu anumite lipsuri. Tot ce a depins de mine am făcut cât am putut de bine. Am crezut cu toată inima până în ultima clipă.

Durerea cea mai amre e că nu am avut maturitate de joc. Am avut un rezultat pozitiv, care ne ținea în lupta pentru promovare. Am fost naivi și am fost pedepsiți pe această naivitate. Am fost lenți, greoi.

Eu sunt cel mai trist, dezamăgit. Sunt dărâmat, efectiv. Am crezut în totalitate într-o promovare. Toți cei care au câștigat au făcut-o doar în deplasare, lucrul ăsta probabil e un semn de întrebare pentru ce se întâmplă în viitor. Spiritul e dat de cei care iubesc clubul ăsta.

Anticipăm niște lucruri care au o normalitate în România. Suntem un club transparent, un club serios. Orice lucruri care au ocupat în regulamentele federale și cele civile, am respectat. Nu trebuie să vă îndoiți de onestitate.

Nu, categoric că nu (n.r. - nu va mai rămâne la Petrolul). Mi-am asumat în iarnă promovarea, mă simt părtaș la ce s-a întâmplat acum. Îmi asum lucrurile. A asuma nu e doar un cuvânt, e și un gest, o faptă”, a spus Costel Enache. 

Petrolul Ploieşti nu mai are nici şanse teoretice la promovarea în Liga 1 după această înfrângere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel