Costel Constantin și Mihaela, dragoste SPECIALĂ. Secretele unuia dintre cei mai iubiți ACTORI
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Mandache
WhatsApp
Costel Constantin și soția sa, Mihaela, trăiesc de mai bine de 46 de ani o dragoste specială, prină de dăruire și respect reciproc. Iată povestea unuia dintre cei mai iubiți actori români. 

Când îi vezi împreună pe Costel Constantin și pe soția sa, Mihaela, îți dai seama că sunt suflete pereche, jumătate ale aceluiași întreg, de mai bine de 46 de ani. Există o chimie și o înțelegere din priviri între ei și au acea comunicare ce te face rapid să-ți dai seama de acea poveste de iubire deosebită. 

Actorul mărturisește că Mihaela este totul pentru el și persoană care îl competează

S-au cunoscut în 1974 și s-au căsătorit în 1977, dându-și seama că iubirea ce îi leagă este puternică și îi motivează. Au trecut fiecare printr-o altă căsătorie, dar s-au găsit la momentul potrivit și nu s-au mai despărțit, devenind un cuplu frumos și admirat de lumea întreagă.

Actorul recunoaște că Mihaela este totul pentru el, omul pe care se bazează și care îi este permanent alături.

"E nevoie să ai o asemenea persoană, iar când o întâlnești este clar că devii cel mai fericit", așa cum mărturisește emoționat actorul. Este convins că ai nevoie în momentele de bucurie, dar și în cele de necaz de un umăr pe care să plângi și o mâna care să știe să te scoată din toate și asta a găsit la Mihaela.

La rândul ei, admiră la soțul să talentul, dar și sensibilitatea, maturitatea, dăruirea și modul în care o iubește. Mihaela este supervizorul care dă tonul și spune dacă e bine sau nu un lucru făcut de artist, de cele mai multe ori la preparatele culinare rafinate pe care le gătește.

Împart curtea cu Irina Loghin 

Au avut afaceri cu un magazin alimentar și au o casă frumoasă în Breaza, acolo unde actorul se ocupă de grădinărit.

Au început și afaceri au avut un magazin alimentar, încercând să îmbine arta cu afacerile și au reușit având succes și în acest domeniu. Echilibrul și responsabilitatea Mihaelei și faptul că a știut cum să îl sprijine pe artist l-au făcut să găsească în ea, pe lângă iubita și cel mai bun prieten.

Și când are îndoieli în alcătuirea unui personaj pentru o piesă, sfaturile ei și modul cum îi spune unde a greșit și ce e bine, îl fac să aibă încredere deplină în spusele ei. Când ajunge acasă are parte de acel echilibru și liniște pe care și-l dorește oricine.

Au și o casă de vacanța în Breaza împărțindu-și terenul cu Irina Loghin. Și-au amenajat o grădină, iar actorul plantează flori, plante, legume, lucru care îi place la nebunie și îi da o stare foarte bună.

Costel Constantin este și un bunic fericit

Sunt și părinți, fiecare având câte un băiat din căsniciile aneterioare. Vlad este un medic apreciat și profesor la facultatea de medicină, iar Tudor a jucat timp de 10 ani rugby în Franța, în momentul de față fiind om de afaceri, ocupându-se de vânzarea de mobilă.

Artistul este chiar și bunic, nepotul lui făcând tot rugby, iar nepoata fiind studentă la Facultatea de Drept. Actorul se consideră fericit și e clar că are de ce. Toate Ingredientele îi fac pe actor și partenera să de viață să aibă parte de o iubire specială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel