România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 08 sep, 23:32
Costel Băloiu, cel care i-a dat viață lui "Pistruiatul": Nu m-a ajutat deloc întâlnirea cu Sergiu Nicolaescu
Costel Băloiu, cel care i-a dat viață lui "Pistruiatul", a vorbit despre perioada în care a jucat în serialul fenomen, dar și despre relația cu Sergiu Nicolaescu.

"Nu m-a ajutat deloc întâlnirea cu Sergiu Nicolaescu. Nu că nu m-a îndrăgit... După "Pistruiatul", imediat, am lucrat cu el. Mi-a dat un rol mic, a făcut "Nemuritorii". El a ţinut foarte tare la George Alexandru care, din păcate, şi el a murit. Pe el l-a iubit foarte mult. Nu a existat film pe care l-a făcut în care să nu îi dea un rol. Eu, de multe ori, stau şi mă gândesc şi spun: "Ce trebuia să fac? Să mă duc să spun: domnul Nicolaescu, vă rog frumos, dați-mi și mie un rol!". Atâta timp cât tu creezi un scenariu, te gândești la ceva, ai anumite persoane, anumiţi actori la care te gândeşti să îi iei în filmul tău", a povestit Costel Băloiu, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Vezi și: Suma ridicolă pe care a primit-o Costel Băloiu, după redifuzările serialului"Pistruiatul": Am zis că sunt idiot şi nu înţeleg. O bătaie de joc!

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro