Cosmos, Prinţul Ţiganilor din Iași, a fost reţinut pentru trafic de droguri
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
cosmos-tanase-catuse-283x220
cosmos-tanase-catuse-283x220

Cosmos Tănase, supranumit "Prinţul Ţiganilor", unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Iași, a fost reţinut pentru trafic de droguri. Rudele au venit pentru a-i susţine nevinovăţia şi şi-au vărsat supărarea pe jurnalişti. Avocatul lui Cosmos Tănase spune că o decizie de arestare preventivă nu ar fi justificată în lipsa unor probe concrete.

Luni noapte, interlopul a fost ridicat de mascaţi şi dus la Parchet, unde a fost audiat timp de două ore. Cosmos Tănase este acuzat că ar fi condus o reţea care introducea în ţară droguri aduse din Spania.

"E povestea tipică. Se vorbeşte despre droguri, dar lipsesc drogurile. Nici la percheziţia corporală, domiciliară, nici la percheziţia autoturismului sau în alte locuri pe care le frecventa nu s- a găsit niciun fel de drog", a declarat Marius Striblea, avocatul lui Cosmos Tănase.

Cosmos Tănase a primit mandat de arestare pentru 24 de ore. La aflarea veştii, rudele interlopului au devenit agresive. Au fost potolite, însă, repede de poliţiştii şi jandarmii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel