Coșmarul lui Arthur, băiatul de 6 ani, torturat de tatăl său și mama vitregă. L-au hrănit cu sare și l-au înfometat înainte de a-l ucide - FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Un băiețel de 6 ani a fost torturat de tatăl său și mama vitregă, înainte de a fi ucis. 

Un băiețel de șase ani a trecut prin chinuri inimaginabile. Călăi i-au fost chiar tatăl său și mama vitregă. Micuțul a fost torturat luni de zile înainte de fi ucis de tatăl săi și mama vitregă, lovindu-l cu capul de mai multe ori de o suprafață dură, scrie Metro

Thomas Hughes, în vârstă de 27 de ani, și partenera sa, Emma Tustin, în vârstă de 31 de ani, din Solihull, sunt acuzați că l-au ucis pe Arthur Labinjo-Hughes, după ce i-au provocat leziuni cerebrale, în iunie 2020. 

Detalii de groază din dosar

Faptele celor doi sunt de o cruzime de nedescris. Mama sa vitregă l-ar fi agresat pe băiat în timp ce copilul se afla în grija sa. Mai mult, ea a făcut și o fotografie cu acesta, chiar înainte să moară. Copilul era rănit și sângera.  A sunat la urgențe, dar foarte târziu. Le-a spus medicilor că micuțul a căzut, de 5 ori. Paramedicii veniți la fața locului l-au găsit pe băiat în stop cardiac.  L-au dus de urgență la spital, sperând că îl vor putea salva. Ce au descoperit acolo însă i-a șocat. Micuțul avea multiple vânătăi pe corp și era intoxicat cu sare. În noaptea aceea, copilul a murit.

Bănuielile medicilor despre soarta copilui au fos confirmate ulterior de către anchetatori. Judecătorii au decis că Arthur a fost „abuzat fizic și verbal, izolat, acesul la alimente și băuturi era controlat sau restricționat”.

Coșmarul lui Arthur

Calvarul lui Arthur a început cu câteva luni înainte de a murit, când el și tatăl său s-au mutat în casa lui Tustin. Deși micuțul locuia acolo, „nu existau dovezi clare ale prezenței lui Arthur în acea casă”, a declarat procurorul Jonas Hankin. Hankin a spus că se pare că Arthur a fost „pus să doarmă pe podea în sufrageriei” și că „o plapumă a fost găsită într-un dulap sub scări”.

Mai mult, Tustin a făcut sute de fotografii și filmări în timp ce îl pedepsea pe copil și pe care apoi le trimitea lui tatălui acestuia, Thomas Hughes. Nu se știe dacă copilul a fost abuzat și înainte de mutarea lor de către tatăl lui, dar este un lucru foarte probabil, ținând cont de faptul că el știa despre tot ceea ce i se întâmplă băiețelului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel