Ivan, Mățel și Cosic au fost prezentați oficial la U Craiova
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Oltenii și-au prezentat oficial noile achiziții, într-o conferință de presă.

Uros Cosic, Alexandru Mățel și Andrei Ivan au declarat că își doresc să ajute la cucerirea titlului de campioni ai Ligii I în acest sezon.

Managerul general al U Craiova, Marcel Popescu, nu a exclus că pot veni și alți fotbaliști, chiar dacă perioada de transferuri s-a încheiat, conform Agerpres.

„Nu în fiecare zi ai plăcerea să prezinţi trei jucători de o asemenea valoare. Sunt jucătorii care au semnat, sunt jucătorii Universităţii Craiova, cunoaşteţi CV-urile lor", a început Popescu.

Mățel a declarat: „Sunt foarte fericit că sunt aici, la un club din România, îmi doresc foarte mult să ne luptăm pentru campionat, aşa cum îşi doreşte toată lumea. Pentru mine a fost foarte important că este domnul Piţurcă aici. Concurenţa nu mă sperie, este benefică pentru echipă".

Atacantul Andrei Ivan este apt de joc în derby-ul cu FCSB, de duminică.

"Sunt foarte fericit că m-am întors înapoi acasă, am spus de multe ori că o să joc doar la Universitatea Craiova şi asta mă face foarte fericit. Sperăm să câştigăm duminică, nu e important dacă voi înscrie eu sau nu", a adăugat jucătorul care a participat la Euro U21 în această vară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel