Cosette Chichirău despre scandalul momentului: Regulamentul trebuie schimbat
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Deputatul USR Cosette Chichirău a reacționat după sesiunea extraordinară a Parlamentului la care au fost prezenți doar 36 de deputați. Chichirău este de părere că regulamentul trebuie schimbat pentru evitarea unor situații similare. 

"Pe la 3 după-amiaza mi-am luat ochii de pe electronice. Când mă uit din nou pe mesaje, pe la 7 seara, ce să vezi? Pierdusem o ședință de plen! Parlamentul (CD) a fost convocat pe la 4 pentru ora 5! În vacanță parlamentară!

În total, au fost 36 de deputați prezenți (din care 8 de la USR). Au votat ordinea de zi și convocarea Parlamentului în sesiune extraordinară 9-31 ianuarie. Nicolicea zice că acțiunea asta e perfect regulamentară. Păi dacă ăsta e regulamentul, că poți să convoci Camera Deputaților în sesiune extraordinară (adică în vacanță, când cei din județe sunt la ei acasă) cu o oră înainte și că poți să iei decizii cu un număr oricât de mic de parlamentari prezenți, atunci regulamentul e prost! Parlamentul nu reprezintă Bucureștiul, ci țara! Regulamentul trebuie schimbat de urgență!," a scris Cosette Chichirău pe facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel