Corvinul se califică mai departe în Europa League. Cu cine va juca
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Echipa Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea preliminar al Ligii Europa, după ce a pierdut joi seara la Sibiu, scor 0-2, în faţa maghiarilor de la Paksi.

Hunedorenii au început meciul cu determinare, iar Marius Lupu a lovit bara încă din minutul 1, deși faza a fost oprită pentru ofsaid. În minutul 5, Bradu a trimis cu capul puțin peste poartă. Flavius Iacob a șutat de la distanță în minutul 10, mingea trecând puțin pe lângă bara porții maghiarilor. Portarul Lefter a avut o intervenție salvatoare la mingea trimisă de Manolache, evitând un autogol.

Paksi a avut și ei ocaziile lor, iar Konyves a marcat în minutul 28, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Lefter a fost din nou eroul hunedorenilor în minutul 78, cu o serie de intervenții excelente, însă în minutul 79, după un șut al lui Konyves deviat de Hrezdac, Paksi a deschis scorul. Maghiarii au mai înscris odată în minutul 90 prin Daniel Bode, stabilind scorul final la 2-0.

În ciuda înfrângerii, Corvinul Hunedoara se califică în turul al doilea preliminar al Ligii Europa, datorită avantajului de 4-0 obținut în meciul tur. În turul următor, Corvinul va înfrunta echipa vicecampioană din Croația, Rijeka.

Echipele

Corvinul Hunedoara: Lefter – F. Iacob, V. Lică, Manolache, A. Neacşa (Velisar 84) – Roger (D. Pop 90+2), Bradu (Ubbink 84), Hrezdac – M. Lupu, S. Buş, D. Pîrvulescu (Gîrbiţă 90+2). Antrenor: Florin Maxim.

Paksi: Szappanos - Otvos, Kinyik, J. Szabo - Osvath, Mezei (Windecker 62), Vecsei (G. Vas 71), K. Papp, K. Kovacs (Silye 62) – Hahn (D. Bode 62), Konyves. Antrenor: Gyorgy Bognar.

Cartonaşe galbene: - / Kinyik 49, K. Kovacs 54, Windecker 81, J. Szabo 90.

Arbitri: Peter Kralovic – Milan Strbo, Dusan Stofik – Balint Kiss (toți din Slovacia).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel