Coronavirus. Măsurile luate pe aeroporturile din SUA
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Oficialii din domeniul sănătății din SUA au anunțat vineri că vor începe screeningul pasagerilor care sosesc cu avionul din China. Măsura a fost luată după ce doi oameni au murit din cauza coronavirusului. 

Autorităţile spun că vor lua temperatura pasagerilor şi îi vor întreba dacă prezintă simptomele virusului care a făcut ravagii în China.

⁣Se estimează că aproximativ 5.000 de pasageri vor fi examinaţi în următoarele două săptămâni pe Aeroportul Internațional JFK din New York, Aeroportul Internațional Los Angeles și Aeroportul Internațional San Francisco.

Primul zbor direct a fost așteptat vineri seară la JFK, iar următorul sâmbătă dimineața la San Francisco, potrivit fox business.

Un bărbat a murit

Ministerul Sănătății din Japonia a declarat, joi, că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost contaminat cu noul coronavirus din China, după ce acesta a vizitat recent orașul chinez Wuhan, potrivit Daily Maill.

Oamenii de știință sunt în alertă din cauza noului virus. Organizația Mondială a Sănătății a declarat că noul virus s-ar putea răspândi și a avertizat spitalele din întreaga lume, după ce săptămâna trecută s-a înregistrat primul caz și în Thailanda, la o femeie de origine chineză care se afla în vacanță.

Începând cu luna decembrie, 41 de cazuri au fost cuprinse în orașul chinez Wuhan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel