România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Mircea F. Cristian | Publicat pe: 16 Martie, 14:09
Coronavirus - Ce se întâmplă cu salariile URIAȘE ale fotbaliștilor
Salariile fotbaliştilor vor fi afectate de coronavirus, susține Emilian Hulubei,  preşedintele Sindicatului fotbaliştilor amatori şi non-amatori.

Remuneraţia unora dintre fotbaliştii din ligile inferioare, a doua şi a treia, vor avea de suferit din pricina pandemiei de coronavirus, a explicat Emilian Hulubei la Digisport.

”Exista cluburi la Liga 2 şi Liga 3 care spun că vor plăti jucătorii la 50% luna asta. Trebuie să vedem. Din punct de vedere legal, deocamdată nu este posibil. Sunt situaţii excepţionale şi se vor lua măsuri excepţionale. Nu este vina nici a jucătorilor, nici a cluburilor. Va trebui să ne aşezăm la masă şi să luăm decizii care nu se vor baza pe regulamente. Va fi o situaţie de compromis. Trebuie să înţeleagă că pierderile vor fi suportate de ambele părţi", a spus Hulubei.

Preşedintele AFAN a mai spus că o problemă o reprezintă situaţia fotbaliştilor aflaţi la final de contract.

Vor trebui prelungite contractele jucătorilor. Există o mare problemă, nu se poate face asta unilateral. Trebuie prelungite prin negociere, de asta spun că e ceva serios şi trebuie discutat. Ce se întâmplă dacă va trece de luna iunie?!", a adăugat el.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro