Coronavirus. Ana Morodan: Mie oricum nu-mi plăceau atingerile umane cu oricine
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Ana Morodan, ca multe alte vedete, de altfel, a vorbit despre răspândirea corornavirusului în România, măsurile luate și isteria creată.

"Ne Dezinfectăm, ne Informăm, Nu Ne Atingem, suntem Responsabili fata de Context da n-o luam pe cãrãri. Ca pe mine luatul asta pe cãrare ma sperie cel mai tare. Pfoai, e prima oara in viata cand militez pentru lipsa isteriei...", a scris Ana Morodan pe Instagram.

"Suntem super tripați pe subiectul zilei. Da, toată lumea vorbește despre lucruri importante, cum ar fi să ne dezinfectăm încontinuu mâinile, să ne spălăm pe mâini, să dezinfectăm telefoanele, suprafețele pe care le atingem, să încercăm să nu ne atingem cât mai mult de ceilalți, ceea ce mi se pare o chestie bună. Mie oricum nu-mi plăceau atingerile umane cu oricine și pupăturile, că de, noi la Arad nu ne pupăm!", a spus vedeta într-un clip video.

 "Haideți să nu o luăm toți pe cărare"

"Cel mai important este să nu uităm să fim precauți, dar să păstrăm și o normalitate. Haideți să nu o luăm toți pe cărare, să încercăm să înțelegem că nu contează câte baxuri de făină sau ulei ne luăm. Să nu credem orice inepție care se vehiculează. Hai să verificăm sursele și să igienizăm tot. Haide să nu ne ia panică degeaba!", a mai spus Ana Morodan.

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Ne Dezinfectam, ne Informam, Nu Ne Atingem, suntem Responsabili fata de Context da n-o luam pe cãrãri. Ca pe mine luatul asta pe cãrare ma sperie cel mai tare. Pfoai, e prima oara in viata cand militez pentru lipsa isteriei...

O postare distribuită de Ana Morodan (@anamorodan) peMar 12, 2020 la 12:39 PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel