Corneliu Ștefan: Târgoviște va avea un nou stadion
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Corneliu Ștefan, președintele PSD al Consiliului Județean Dâmbovița, a anunțat demararea construirii unui nou stadion la Târgoviște.

În această dimineață, la sediul Companiei Naționale de Investiții, în prezența ministrului Dezvoltării, Cseke Attila, a fost semnat contractul pentru proiectarea și construirea noului stadion de la Târgoviște, Consiliul Județean Dâmbovița fiind beneficiar al acestei investiții!

Antreprenorul care a câștigat licitația publică, ACI Cluj SA & DICO & TIGANAS BIROU DE PROIECTARE S.R.L. & IMRAT SERVICE S.R.L., are la dispoziție 42 de luni pentru execuție, din care 6 luni pentru proiectare. Întregul proiect are o valoare de aproximativ 271.000.000 de lei, Consiliul Județean Dâmbovița contribuind cu suma de 25.000.000 lei. Noul stadion va îndeplini condițiile necesare pentru a găzdui partide din prima ligă a fotbalului național, din competițiile europene, dar și meciurile naționalei de fotbal.

Totodată, așa cum am spus de nenumărate ori, noua construcție  va fi un complex sportiv: se vor mai putea juca meciuri de rugby la nivel național și mondial, dar se pot organiza și competiții de atletism.

Așadar, noul stadion va avea:

- 12.012 locuri;

- pistă de atletism;

434 locuri de parcare;

- spații pentru alimentație și comerț. 

Vezi și: Corneliu Ștefan, detalii despre noul stadion din Târgoviște: Pentru că am vorbit despre investiții mari și istorice, mai avem o investiție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel