Data publicării:

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, alături de sinistrații de la Crevedia

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Corneliu Ștefan: Frigidere, alimente, apă, pături și alte lucruri care îi vor ajuta în spațiile de cazare ce le-au fost puse la dispoziție Foto: Facebook Corneliu Ștefan
Corneliu Ștefan: Frigidere, alimente, apă, pături și alte lucruri care îi vor ajuta în spațiile de cazare ce le-au fost puse la dispoziție Foto: Facebook Corneliu Ștefan
Corneliu Ștefan, președintele PSD al Consiliului Județean Dâmbovița, s-a aflat, marți, alături de sinistrații de la Crevedia, asigurându-i de tot sprijinul pentru reconstruirea gospodăriilor distruse în urma exploziilor de la stația GPL.

"Am revenit astăzi la Crevedia, alături de prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, pentru a sta de vorbă cu oamenii ale căror case și gospodării au fost afectate în nefericitul eveniment de sâmbătă!

I-am anunțat că mâine, în ședința Consiliului Judeţean Dâmbovița, vor fi aprobate primele sume pe care le vor putea folosi pentru ce au dânșii nevoie în momentul de față.

De asemenea, împreună, am stabilit că toți copiii familiilor afectate vor primi rechizite și haine pentru a începe anul școlar cu bine.

Tot astăzi, alături de Crucea Roșie, am dus frigidere, alimente, apă, pături și alte lucruri care îi vor ajuta în spațiile de cazare ce le-au fost puse la dispoziție.

I-am asigurat că imediat după evaluarea pagubelor, vom transmite premierului Marcel Ciolacu solicitarea prin care, din fondul de rezervă al Guvernului, să fie alocate, cât mai rapid, sumele necesare reconstruirii și reparării caselor afectate", a declarat, marți, Corneliu Ștefan.

Vezi și: Povestea din spatele pozei cu pompierul cu mâinile arse, după explozia de la Crevedia. ”N-ai avut mănuși?”. Ministrul Predoiu: Îmi dădeau lacrimile - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel