Corneliu Ștefan, la Topul Firmelor din județul Dâmbovița - 2022
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Alături de prieteni și colegi, am participat, joi seara,  la a 29-a ediție a acestui eveniment de business, în care au fost premiați performerii mediului de afaceri dâmbovițean, precizează Corneliu Ștefan, președintele PSD al CJ Dâmbovița.

Felicitări tuturor celor care, datorită unui management de top, au reușit să se impună în domeniile lor de activitate. Pandemia, criza prețurilor la energie și combustibili fac ca meritele celor care au reușit nu doar să obțină profit, ci să și să creeze locuri de muncă, să fie mult mai mari.

De asemenea, m-am bucurat că am putut să-mi țin promisiunile făcute la ediția de anul trecut a Topului Firmelor din județul nostru:

- modernizarea și lărgirea la 4 benzi a DN7 Bâldana – Titu și a DN71 Bâldana-Târgoviște. Pe Bâldana – Titu a fost dat ordinul de începere a proiectului și de la anul vor începe lucrările pe acest tronson, iar pe sectorul Bâldana – Târgoviște, de asemenea, avem un câștigător al licitației de modernizare și extindere a acestui sector de drum;

- avem aprobat traseul final al Inelului 2 de centură a municipiului Târgoviște și al orașelor Pucioasa și Fieni;

- avem asigurată finanțarea necesară pentru a închide centura ocolitoare a orașului Găești;

- se lucrează în munte la modernizarea DJ 714 sector Bolboci - contur Lac Bolboci - Cheile Tătarului;

- se lucrează la UPU Târgoviște, la extinderea Secției de Cardilogie și la construirea Ambulatoriului de Specialitate;

- au fost depuse 6 oferte pentru construirea noului stadion din Târgoviște.

Acestea sunt doar o parte a proiectelor pe care, în calitate de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, le-am promovat și susținut pentru dezvoltarea județului Dâmbovița și, implicit, a mediului de afaceri local.

Totodată, consider că parteneriatul administrației publice județene cu mediul privat din Dâmbovița are numai efecte benefice, care vor fi resimțite de toți dâmbovițenii.

Încă o dată, felicitări premianților din acest an! Felicitări Camerei de Comerț, Industrie şi Agricultură Dâmbovița și președintelui acesteia, Valentin Calcan, pentru evenimentul de excepție organizat în această seară, a ținut să precizeze Corneliu Ștefan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel