Cornelia Catanga şi-ar fi pierdut vederea (România TV)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Cornelia Catanga
Cornelia Catanga
Cornelia Catanga şi-ar fi pierdut vederea după stopul cardio-respirator prin care a trecut zilele trecute, anunţă România TV.

Update: Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, a venit cu noi detalii despre partenera sa de viață, după ce s-a spus că şi-ar fi pierdut vederea în urma unui stop cardio-respirator. „Eu am fost aseară, am stat până la 3.30-4.00. Cornelia se simte mult mai bine. Am auzit un zvon că ar fi orbit definitiv. Nu este adevărat. Toată lumea știe că are o boală de mulți ani. Dar nu a orbit definitiv", a precizat Aurel Pădureanu. 

Ştirea iniţială: Potrivit medicilor de la spitalul în care se află internată Cornelia Catanga, artista a rămas fără vedere după stopul cardio-respirator, relatează România TV. Nu se ştie, deocamdată, dacă orbirea este permanentă sau dacă artista îşi va recupera vederea. Pe de altă parte, starea sa de sănătate este mai bună decât zilele trecute şi, cel mai probabil, va fi transferată curând pe secţia de cardiologie. Rămâne de văzut când va fi externată Cornelia Catanga.

Medicii susţin că artista ar fi suferit acest stop cardio-respirator şi din cauza curei de slăbire pe care ar fi ţinut-o, în urma căreia ar fi slăbit nu mai puţin de 27 de kilograme.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel